PREDANÉ - Predaj domu 99 m2, Bátovce

Typ: rodinný dom
Okres: Levice
Obec: Bátovce

Ponúkame na predaj klasický vidiecky dom na peknom rovinatom pozemku v kráľovskej obci Bátovce.

Krásna historická obec Bátovce sa nachádza vo vzdialenosti 21 km severovýchodne od historického banského mesta Banská Štiavnica a 21 km od neďalekého kúpeľného mesta Dudince. Obec leží v centre Bátovskej kotliny na sútoku potokov Sikenica a Jabloňovka. Atraktívne prírodné podmienky, do ktorých je obec vsadená, umocňujú zážitok pri návšteve tohto skvostného historického mestečka. Nachádza sa na rozmedzí Ipeľskej pahorkatiny a juhovýchodných úboči Štiavnických vrchov, čo dodáva miestu krásny prírodný kolorit. Atraktivitu dokazuje taktiež vysoký počet chalupárov, ktorí si vybrali Bátovce ako miesto pre svoj relax.
V rokoch 1780 – 1922 boli Bátovce sídlom Bátovského okresu v Hontianskej župe. Obci sa hovorí aj „mesto kráľovien
Klasický vidiecky dom, v katastrálnom území Bátoviec, ktoré sa nachádza na úpätí Štiavnických vrchov
Obec Bátovce je vzdialená od okresného mesta Levice asi 15 minút autom a na diaľnicu sa dostane približne za 25 minút. Ak chcete zažiť niečo neobyčajné, tak v Bátovciach si určite prídu na svoje rybári a milovníci vodných športov, pretože tu majú k dispozícii veľkú priehradu.
Potešíte sa, ak obľubujete turistiku a hubárčenie, kvôli okolitým lesom a blízkosti Štiavnických vrchov. V obci nájdete bohaté kultúrne a spoločenské vyžitie.
Dom je v pôvodnom a suchom stave na pozemku o rozlohe 513m2. Dom pozostáva z obytnej časti a hospodárskej časti, ktorú je možné ešte zobytniť. Dom pozostáva z chodby, kuchyne, kúpelne, jedna menšia miestnosť a ďalších troch veľkých miestností. Hospodárska časť pozostáva z dvoch menších a dvoch veľkých miestností, šopy a garáže. Dom je čiastočne podpivničený s pivničným klembovým priestorom v tvare U. V dome je zavedený plyn , elektika 230V a obecný vodovod (odpd - žumpa). Nehnuteľnosť je vhodná ako rodinný dom s možnosťou využívania aj ako rekreačný dom.
Dispozične by po vhodnej rekonštrukcii bola táto nehnuteľnosť vhodná aj pre komerčné využitie-sidlo firmy.
V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Obec usporadúva množstvo spoločenských podujatí. V obci sa nachádza vodná nádrž Lipovina. Obec Bátovce je iba 15 km od Štiavnických tajchov a mesta Banskej Štiavnice. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0908 443 099.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie