PREDANÉ - Predaj komerčného priestoru 80 m2, Košice - Staré Mesto

Typ: nezaradený priestor
Okres: Košice I
Obec:

Ponúkame na odstúpenie prevádzku biopotravín s rýchlym občerstvením, s rozlohou 80m2.
Priestory sú hygienou schválené ako spoločné stravovanie s možnosťou konzumácie vo vnútri prevádzky, pri veľkom barovom pulte v tvare vlny pod oknom a predajom potravín.
Predajňa je v historickom centre Košíc v tesnej blízkosti Hlavnej ulice. Prevádzka má samostatné 2 toalety pre zákazníkov a extra pre personál s umývadlami, kanceláriu, sklad tovaru, priestor pre čistiace prostriedky - všetko zabezpečené núteným odsávaním.
Priestory sú veľmi pekné, s renesančnou klenbou a nábytkom vyrobeným na mieru, vhodné aj pre kaviareň, čajovňu, cukráreň, bar, lahôdky, pre obchod alebo kozmetické služby. Na celej ploche prevádzky je keramická dlažba a umývateľná omietka. Na predajni sú 3 drezy. Priestory sú suché, s temperovaným kúrením, s teplou a studenou vodou a vlastným bojlerom.
Súčasťou ponuky je presklená mraznička a veľká chladnička, 2m chladiarenská vitrína, čeriče nápojov s chladením, veľký mraziaci box, 2 malé chladničky v pultovej zostave, umývačka riadu, teplovzdušná pec, 12-14x barové stoličky.
Priestory sú vhodné na okamžité užívanie bez investícii na stavebné úpravy s možnosťou pokračovať v danej činnosti za cenu prenájmu, ktorý je 750 eur mesačne.
K dispozícii je e-kasa, terminál, tlačiareň, e-shop.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie