PREDANÉ - Predaj domu 551 m2, Skalica

Typ: rodinný dom
Okres: Skalica
Obec: Skalica

Táto nezvyčajná nehnuteľnosť skolaudovaná v roku 2001 a dodatočne kolaudovaná prístavba krytého bazéna v roku 2015, vyniká svojím vybavením.

Celková výmera pozemku je 538 m2, úžitková plocha domu je veľkorysá, až 551m2. Rodinný dom je podpivničený a poschodový. Jadrom celého domu je priestranná denná časť s priamym vstupom do interiérového bazénu a na terasu.

Dom je rozdelený na tri časti. Suterén ponúka krásnu klenbovú pivnicu na posedenie pri skalickom vínečku, hobby miestnosť, biliardovú miestnosť a sklad.

Prízemie je využívané na spoločné chvíle s rodinnou a to v obývacej izbe spojenej s terasou s priamym vstupom do krytého bazénu, svoje miesto pri obývačke má kuchyňa s kuchynskou linkou priamo na mieru a so zabudovanými spotrebičmi – elektrická varná doska, teplovzdušná i mikrovlnná rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, jedáleň, komora, izba, kúpeľňa so sprchovým kútom, toaletou a garáž, do ktorej sa bez problémov dostanete cez chodbu z domu.

Podkrovie je rozdelené na 4 izby, šatník, priestrannú kúpeľňu so sprchovým kútom, vaňou, dvomi umývadlami a toaletou.

Interiér sa vyznačuje čistými líniami. Dôraz bol kladený na dostatok priestoru v celom dome.

IS: elektrina, mestská voda, kanalizácia, plyn. Kúrenie je v celom dome riešené radiátormi.

Dominantou celej nehnuteľnosti je plne funkčný, veľký bazén o výmere 9 x 4m, ktorý majitelia využívajú celoročne. Či sa rozhodnete využiť voľný čas pri bazéne v zime alebo v lete, vždy si luxus pri privátnom bazéne vychutnáte rovnako. Veľké otváracie plastové okná s vonkajšími žalúziami cez leto chránia pred slnečným žiarením a v zime zasa ponúkajú príjemné teplo. Teplá voda pre potreby bazénu sa pripravuje tepelným čerpadlom, v miestnosti bazéna je aj zariadenie na odsávanie vlhkosti.

Nech už meníte svoje bývanie pre čokoľvek, tento skvost vo forme rodinného domu spĺňa požiadavky aj náročnejšieho klienta. Keramické a mramorové dlažby a obklady sú nadčasové, páčia sa takmer každému.

3D virtuálnou obhliadkou sa nechajte vtiahnuť aj do starostlivo udržiavaného dvora, trávnatá plocha je pekná zelená.

Mesto Skalica disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, nehnuteľnosť na predaj sa nachádza na ul. Partizánskej, z ktorej je len pár minút chôdze skvost Skalice – Rotunda sv. Juraja.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie