PREDANÉ - Predaj penziónu 652 m2, Komárno

Typ: hotel/penzión
Okres: Komárno
Obec: Komárno

Hľadáte priestor pre svoje podnikanie? RE/MAX ponúka na predaj výborne zabehnutý apartmánový dom s 10-hviezdičkovým hodnotením na portáli megaubytovanie.sk.

Kompletne zariadený apartmánový dom priamo v srdci mesta Komárno sa nachádza na ulici Františkánov na pešej zóne v historickom centre mesta a predáva sa z rodinných dôvodov spolu s vybudovaným menom a zabehnutou klientelou.

Nehnuteľnosť tvoria 3 samostatné budovy a priľahlé pozemky. V dvoch budovách sa nachádza penzión - 7 kompletne zariadených apartmánov s plne vybavenými kuchyňami. V tretej budove (na LV vedená ako vináreň-piváreň) je obchodný priestor s výkladom do ulice. Je možné vybudovať v nej ďalšie apartmány alebo reštauráciu či kaviareň.

Komplex je možné prestavať aj na samostatné byty alebo komerčné priestory -> INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ

Celková rozloha pozemkov je 1.186m2, z čoho 411m2 tvorí zastavaná plocha a zvyšok sú plochy zelene - dvor s detským ihriskom, okrasná záhrada a spevnené plochy. Komplex je napojený na všetky inžinierske siete.


ÚŽITKOVÁ PLOCHA:
- obchodné priestory 63m2
- apartmány - 7 apartmánov s celkovou kapacitou 35 postelí - 374m2
- kancelárie, spoločenská a technická miestnosť - 52 m2
- piváreň (suterén budovy č. 3) - 84 m2
- sklady a technická miestnosť (suterén budovy č. 1) - 79 m2
Spolu 652 m2 úžitkovej plochy + celý suterén budovy č. 2 - klenbové pivnice v pôvodnom stave, ktoré v súčasnosti nie sú vôbec využívané.

ZELEŇ:
Spolu 775 m2 voľných spevnených a nespevnených plôch a plôch zelene (na LV je všetko vedené ako Zastavané plochy a nádvoria).

PARKOVANIE:
- verejné parkovanie na ulici pred budovami
- v súčasnosti vstup na pozemok autom nie je možný, avšak spojením dvorov budov č.2 a č.3 a zbúraním plota medzi nimi by bol možný prechod do záhrady a taktiež možné dobudovanie parkoviska.

LOKALITA:
Apartmánový dom sa nachádza v úplnom centre mesta Komárno, minútu pešej chôdze od hlavného námestia (Nám. generála Klapku). V pešej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, úrady a inštitúcie, škola, škôlka, zdravotné stredisko, kino, kúpalisko s termálnou vodou, Nádvorie Európy, mnoho reštaurácií a kaviarničiek, verejné detské ihrisko, park, Komárňanská pevnosť,...

VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI:
- zabehnutý apartmánový dom s kompletne zariadenými apartmánmi s plne vybavenými kuchynkami
- veľký potenciál do budúcnosti - možnosť dobudovať ďalšie apartmány, reštauráciu, súkromné parkovisko na dvore, prípadne prerobiť na samostatné byty,
- možnosť prerobenia na objekt iného charakteru - kancelárie, zdravotné stredisko, škola,...
- vysoká variabilita priestorov
- možnosť spojenia podnikania s bývaním
- lokalita - úplné centrum mesta
- veľká záhrada

Viac informácií tu - https://architektvrealitach.sk/top-ponuky/kn-apartmanovy-dom/

Click here for English - https://architektvrealitach.sk/top-ponuky/kn-apartmanovy-dom-english/

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie