PREDANÉ - Predaj domu 300 m2, Dubovce

Typ: rodinný dom
Okres: Skalica
Obec: Dubovce

Hľadáte únik z každodennej reality? Rannú kávu si môžete vypiť v drevenom altánku na terase s výhľadom na krásu okolitej krajiny a vychádzajúceho slnka alebo na peknom uzatvorenom dvore s dostatkom súkromia.

Tento vkusne zrekonštruovaný a dispozične dobre vyriešený dom Vám môže poskytnúť skvelý domov. Dverami, ktorými sa dnu dostanete spod uzatvoreného podbránia, ktoré slúži v zimných mesiacoch na parkovanie auta, vojdete akoby do iného sveta. Privíta Vás veľkoryso otvorený priestor, ktorému dominuje priestorná kuchyňa so štýlovou kuchynskou linkou vyrobenou na mieru a kvalitnými vstavanými spotrebičmi. Pocit útulnosti vo Vás vyvolá použitie prírodných farieb v interiéri (na oknách, na keramickej dlažbe i masívnych interiérových dverách), ktoré ho opticky zjednocujú. Nádherne priestranná obývačka s dvoma veľkými oknami do ulice disponuje stavaným krbom s bridlicovým obkladom a luxusnou plávajúcou podlahou.

Schodmi dolu prejdete do otvoreného priestranstva tvoreného halou a menšou obytnou miestnosťou, ktorá je vybavená krbovými kachľami. Tu tiež nájdete nádherne priestrannú kúpeľňu s vaňou a sprchovým kútom a podlahovým elektrickým vykurovaním, samostatné WC, malú miestnosť slúžiacu ako šatník , dvere vedúce na dvor a do pivnice.

Krásna, dlhá horná hala môže slúžiť ako zimná záhrada pre množstvo druhov izbových rastlín, ktorým sa tu kvôli dostatku slniečka nádherne darí. Malá chodbička Vás uvedie do jednej vnútornej spálne, alebo druhou stranou sa môžete dostať cez jednu prechodnú izbu do ďalšej spálne. Táto svetlá veľká miestnosť má dve okná s vnútornými žalúziami. Za drevenými dverami chodbičky nájdete aj vstup na povalu.

Z dvora sa potom vchádza do ďalšej obytnej časti domu, ktorá je tvorená samostatnou bytovou jednotkou s menšou svetlou kuchyňou, peknou izbou, sprchovým kútom a samostatným WC. Táto časť môže slúžiť aj na prenájom alebo ako miestnosť na podnikanie.

Letná kuchynka je plne vybavená staršou masívnou kuchynskou linkou so všetkými spotrebičmi a plne uspokojuje požiadavky na varenie a zaváranie v letných mesiacoch, prípadne na varenie zabíjačkových špecialít v zime.

Veľká dielňa s možnosťou využitia aj na podnikateľské účely, stará drevená šopa, ktorá je podpivničená dvomi priestrannými pivnicami , hospodárske miestnosti slúžiace na chov hospodárskych zvierat a hydiny – to sú len ďalšie benefity, ktoré môžete kúpou tejto nehnuteľnosti získať. Tiež úžitkovú a okrasnú záhradu, v ktorej môžete pestovať svoje vlastnú zeleninu a ovocie alebo len tak oddychovať.

Nehnuteľnosť prešla rekonštrukciou (strecha, plastové okná Incon, vnútorné dlažby a omietky, podrezanie domu, plynový kotol Protherm), je napojená na elektrinu 220/380W, má vlastnú vŕtanú studňu, ktorú je možno využiť aj ako zdroj tepla pre tepelné čerpadlo. Tiež je tu možnosť vykurovania tuhým palivom.

Celková výmera pozemku: 1464 m2
Úžitková plocha domu: 300m2

Nehnuteľnosť sa nachádza v dedinke Dubovce mimo hlavnej cesty (medzi Holíčom a Senicou), v peknom, príjemnom a bezpečnom prostredí zástavby rodinných domov a skvelými susedmi.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie