PREDANÉ - Predaj domu 115 m2, Skalica

Typ: rodinný dom
Okres: Skalica
Obec: Skalica

Nový rodinný dom, ktorý je v súčasnosti v štádiu uzatvorenej hrubej stavby s oknami, strechou, vnútornými priečkami, ponúkame na predaj v Skalici, v novovybudovanej lokalite – Jazerné pole, v tesnej blízkosti obchodného centra Max.

Dom je prízemný, úžitková plocha 115 m2, šírka domu 14 m a dĺžka 9,9 m. Pozemok je široký, takže zostane časť pozemku ešte aj na plnohodnotný vjazd do dvora alebo parkovanie pre auto či vybudovanie prístrešku. Nakoľko je dom umiestnený na rohu ulice, vjazd na pozemok je možný z dvoch strán. Celková výmera pozemku je 538 m2.

Dispozícia: zádverie, tri izby, obývačka s jedálenskou časťou a kuchyňou, komora, kúpeľna s toaletou a technická miestnosť s východom von. Obývačka je orientovaná do dvora pre väčšie súkromie a zasa s východom na terasu.

Rodinný dom ponúkame v štádiu hrubej stavby s plastovými oknami Salamander Bluevolution 92 s predsadenou montážou, vchodovými hliníkovými dverami Aluprof MB 86 Aero so zámkom Secure automatic, nemecká krytina Roben (pálená hlina), izolácia podlahy IPA, dom je navrhnutý na vetranie vzduchotechnikou (rekuperácia), z tohto dôvodu sú v dome takmer všetky okná fixné, na dome je predpríprava pre exteriérové žalúzie. Dom je napojený na kanalizáciu, vodu, elektroinštalácia je započítaná v cene domu. Plynová prípojka nie je dobudovaná, plyn je len na hranici pozemku. Celá stavba je z tvárnic Porfix 250 mm.

Kúpou novostavby určite nezaháľate, nová lokalita, prostredie novovybudovaných okolitých rodinných domov dotvára to správne prostredie pre Vaše nové bývanie!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie