PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 67 m2, Šamorín

Typ: trojizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Plocha: 67 m²

***Nadčasové bývanie s mimoriadne atraktívnou polohou, v
blízkosti CENTRA mesta Šamorín***


Realitná kancelária RE/MAX ponúka exluzívne na predaj 3– izbový byt ( 67m2 ) na 7/8poschodí s priestrannou Loggiou, ktorú môže majiteľ bytu využívať na posedenie a RELAX. Prostredie, na Dunajskej ulici v ktorom sa byt nachádza je vhodné pre mladé rodiny s deťmi ( detské ihrisko , len 3 min pešou chôdzou ), pre jednotlivcov, alebo páry a rodiny , ktoré majú radi všetko na dosah.

Priaznivci aktívneho životného štýlu určite ocenia bezprostrednú blízkosť prírody v podobe obľúbenej hrádze, kde sa dostanete príjemnou prechádzkou.

Panelový obytný dom je zateplený, vymenená strešná krytina zrekonštruovaná bola aj výťahová kabína, výmena stúpačiek, nové plastové okná na medziposchodiach. Upratovanie zabezpečuje správa bytu

Dispozícia a príslušenstvo : priestranná vstupná chodba so zabudovaným šatníkom 2x ,obývacia izba s výstupom na priestrannú loggiu, kde sa tiež nachádza zabudovaná skriňa, ktorá môže slúžiť na náradie, kuchyňa s kuchynskou linkou na mieru , plynový sporák s elektrickou rúrou, samostatná chladnička s mrazničkou, kúpeľňa s vaňou - výhodou je okno s odvetrávaním a denným svetlom, úplne nová práčka, samostatná toaleta,2x samostatné izby so zabudovanými šatníkovými skriňami.

V byte prebehla kompletná rekonštrukcia : nové bezpečnostné dvere, elektrické rozvody, plastové okná -sieťky proti hmyzu, mechanické žalúzie, laminátové parkety, nové interiérové dvere a zárubne, sanita v kúpeľni a WC

Byt je pekne presvetlený aj letných mesiacoch je v ňom príjemná klíma.

Za veľkú výhodu považujem, že byt sa predáva kompletne zariadený so všetkým nábytkom a spotrebičmi, vrátane TV.

K bytu prislúcha pivničná kobka , ktorá sa nachádza v suteréne. Parkovanie zabezpečené pred obytným domom.

Mesačné náklady do 150 Eur/mesačne pre 1 osobu.

Výhody :
- centrum mesta
- detské ihriskom v blízkosti
- kompletná rekonštrukcia
-kompletná občianska vybavenosť
- dokončená rýchlostná komunikácia R7 a rýchla
dostupnosť do BA
- voľné, bezplatné parkovanie priamo pred domom

Neváhajte si objednať termín obhliadky aj cez víkendy.
Kúpu tohto bytu je možné financovať hypotékou, ktorú Vám vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto Vám pripravíme hypotekárne ponuky s výhodnými podmienkami.

Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva) a notárske poplatky (overenie podpisov), ako aj právny servis (príprava zmlúv u advokáta) sú v réžii našej realitnej kancelárie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie