PREDANÉ - Predaj domu 140 m2, Pataš

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj nehnuteľnosť v nádhernom prostredí v pôvodnej časti obce Pataš. Tento zrekonštruovaný dom je výnimočný najmä tým, že cez ovocný sad ktorý patrí k pozemku sa dostanete priamo k Čílízskemu potoku. Harmóniu a ticho tohto miesta ťažko zažijete inde.

Táto nehnuteľnosť je v dobrom technickom stave, vhodná na celoročné bývanie alebo ako rekreačná nehnuteľnosť.

VIDEO :

https://www.youtube.com/watch?v=xupg0WTqyko

POPIS DOMU :

Dom pozostáva zo zrekonštruovanej pôvodnej časti a novej prístavby. Kúrenie je riešené plynovým kotlom(Buderus). Dom je napojený na všetky inžinierske siete okrem kanalizácie (k okraju pozemku je dotiahnutá v prípade ak bude v obci zavedená). Rodinný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou ktorá zahŕňala všetky rozvody odpadu a vody, elektrinu, podlahy, strecha, kúpeľne, okná a mnohé iné.

Krásne ručne vyrezávané drevené schody Vás privedú do izby na poschodí, táto izba ponúka krásny výhľad na záhradu a vytvára v tomto priestore skvelé miesto na oddych alebo čítanie knihy.

Záhrada je upravená a v jej zadnej časti sa nachádza 50 ovocných stromov - broskyne, jablká, figa, slivky a iné. Na pozemku sa tiež nachádza záhradný domček ktorému chýba iba finálna omietka, nachádza sa pri ňom majestátny orech.

Záhrada je založená niekoľko rokov, čo pridáva na hodnote tejto krásnej nehnuteľnosti. Nájdete tu množstvo ovocných aj okrasných stromov. Prostredie kde sa dom nachádza je mimoriadne tiché - vhodné pre ľudí ktorí vyhľadávajú pokoj a súkromie.

POPIS LOKALITA :

Obec Pataš sa nachádza 7km od Gabčíkova, 15km od Dunajskej Stredy a 60km od Bratislavy. Prostredie v ktorom sa dom nachádza ponúka široké možnosti športých aktivít a rekreácie. Chránená oblasť Dunajské luhy patrí k miestam doležitého európskeho významu, podobné miesto na Slovensku nenájdete.

Miesto Vás ihneď očarí bohatou faunou a flórou, ktorá sa nachádza v zatiaľ nedotknutej prírode. Lokalita poskytuje rôzne formy aktívneho oddychu, či už je to rybolov, vodné športy, tenis, beach volleyball, cyklistika, beh atd. Neďaleko sa nachádza aj areál vodných športov Čuňovo ktorý je celoslovensky známy pre kvalitné možnosti raftingu, surfovania, kayaku, kanoe, paintball a mnohé iné.

Boheľovský rybník - 8km (8 min autom)
Veľký Meder - Termálne kúpalisko - 13km (12 min autom)
Chránená oblasť Dunajské luhy - 10km (11 min autom)

Väčšinu občianskej vybavenosti nájdete vo väčších okolitých obciach ako Gabčíkovo, Dunajská Streda, Komárno, Veľký Meder alebo Šamorín.

Billa - 13km (Veľký Meder)
Lidl - 13km (Veľký Meder)
Kaufland - 16.4km (Dunajská Streda)
Lekáreň - 7km (Gabčíkovo)

Všetky vzdialenosti sú udávané z údajov Google maps na základe reálnych miest a adresy nehnuteľnosti.

DISPOZÍCIA :

Dispozične dom ponúka dve podlažia, funkčne je delený na dennú časť (staršia časť domu) a nočnú časť(prístavba). Na poschodí sa nachádza jedna izba a podkrovie.

Prízemie:

Izba č. 1 - 12.02m2
Izba č. 2 - 7.60m2
Izba č. 3 - 11.05m2
Izba č. 4 - 13.03m2
Izba č. 5 - 20.06m2
Obývacia izba - 20.25m2
Jedáleň - 6.46m2
Kuchyňa - 8.04m2
Sklad - 5.07m2
Kúpeľňa č. 1 - 3.56m2
Kúpeľňa č. 2 - 3.78m2
Wc - 1.00m2
Chodba - 9.05m2
Tech. miestnosť - 2.98m2

Poschodie :

Izba č. 6 - 16.04m2

Celková plocha pozemku : 991m2
Celková úžitková plocha rodinného domu : 140.49m2
Zastavaná plocha rodinný dom :

CENA:

119 900 EUR

Za kompletný servis realitnej kancelárie RE/MAX Diamond s garanciou kvality ISO 17024. Všetky poplatky sú zahrnuté v cene.

Doporučujem vidieť

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie