PREDANÉ - Predaj penziónu 404 m2, Patince

Typ: hotel/penzión
Okres: Komárno
Obec:

Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj apartmánový dom v areálu termálneho kúpaliska Patince – kúpele.
Všetky apartmány sú zariadené kuchynkou so spotrebičmi a jedálenským kútom, sociálne zariadenie s WC, dve samostatné izby – spálňu a obývačku s LCD TV so satelitným príjmom DIGI TV, Pred vstupom do apartmánu je kryté vonkajšie sedenie.
Súčasťou objektu je aj správcovský byt s technickou miestnosťou, kryté sedenie pre správcu a státie pre auto a sklad.
Vo dvore objektu je v lete využívaný detský bazén.
Objekt sa predáva s pozemkom 1360 m2, z toho zastavaná je plocha 450 m2. Na pozemku sa okrem budovy nachádza detské ihrisko, altánok, 11 parkovacích miest pre klientov. Je napojený na všetky siete, elektrika 240 a 380 V, voda, kanalizácia a plyn, internet. Centrálne vykurovanie je plynom.
Kapacita komerčnej časti - 8 apartmánov je 32 pevných lôžok, v šiestich z nich je možnosť prístelky, teda max. kapacita je 38 lôžok.
Správcovský byt je celoklimatizovaný, samostatne použiteľný ako ďalší nadštandardný apartmán má na prízemí obývaciu časť s kuchynkou, sociálne zariadenie s masážnym sprchovým kútom, technickou miestnosťou (recepcia, sklad bielizne a kotolňa). V podkroví správcovského bytu sa nachádzajú dve veľké samostatné spálne.
V objekte je k dispozícii aj malá úžitková záhradka, ovocné stromky, vinič, sklad náradia a uzamykateľná garáž na náradie a bicykle.
Objekt bol kolaudovaný v roku 2007, je postavený z materiálu YTONG 300, celý je zateplený polystyrénom, strecha je kanadský šindeľ.
Všetky revízie sú z roku 2019.
Objekt sa predáva aj s kompletným zariadením, s pozemkom a stálou klientelou. Podnikateľský objekt v prevádzke. Dôvodom predaja sú zdravotné problémy.
Možné využitie aj ako malometrážne byty ( 38 m2) na trvalé bývanie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie