PREDANÉ - Predaj Rod. dom v Žiari nad Hronom

Popis

XEMAR (miroslav.paluch@xemar.sk alebo 0918/896 823), ponúka na predaj rodinný dom v meste Žiar nad Hronom. Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku o výmere 1877 m². V prednej časti pozemku je situovaný rodinný dom s úžitkovou plochou viac ako 300 m². Stavba rodinného domu bola postavená z tehly a je kompletne zateplená. Strecha je sedlová, z betónovej škridle. V interiéri domu sa v miestnostiach nachádzajú drevené podlahy. V chodbách, v kuchyni, v zimnej záhrade, v kúpeľniach a v špajzy, je podlaha z keramickej dlažby. Vykurovanie domu je kombinované, (pevné palivo a plyn) a to formou plynovej pece, krbu s prepojením na ústredné kúrenie a prieduchmi. Rodinný dom, ako aj hospodárska budova, sú zabezpečené signalizačným zariadením ( prepojenie na políciu, pohybové senzory a exteriérová siréna ). Dom je napojený na všetky inžinierske siete ( elektrika, voda, plyn a kanalizácia ).

Dom pozostáva:
- suterén: schodisko s ukladacím priestorom, pivnica a chodba. Do suterénu vedie samostatný vchod, vedľa ktorého je vchod do letnej kuchyne, v ktorej sa nachádza plynová pec a kachľová murovaná pec.
- prízemie: vstupná chodba, hala so schodiskom, kuchyňa, špajza, kúpeľňa + WC, 2 samostatné izby a zimná záhrada s východom na vonkajšiu terasu. V hale sa nachádza termostat na reguláciu rozvodu tepla z plynovej pece a krbu.
- poschodie: hala ( možnosť vytvorenia samostatnej izby ), 3 samostatné izby, kúpeľňa + WC, loggia a úložný priestor pod strechou.

Vedľa domu sa nachádza hospodárska budova o rozmere 77 m², ktorú tvoria 3 miestnosti, úložný priestor v podkroví a vonkajšia dreváreň.

Celé okolie domu je skrášlené okrasnými drevinami, kríkmi a kvetinami. Na pozemku sa nachádza veľká záhrada s ovocnými stromami ( jablone, hrušky, slivky, čerešne a marhule) a ovocnými kríkmi. Na záhrade sa taktiež nachádza rozvod vody a elektriny. V zadnej časti záhrady je studňa s úžitkovou vodou a čerpadlom. Za záhradou je situovaný uzavretý a oplotený priestor na chov domácich zvierat. Rodinný dom a jeho okolie je udržiavané, slnečné a s pekným výhľadom ...

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie