PREDANÉ - Predaj domu 230 m2, Záborské

Typ: rodinný dom
Okres: Prešov
Obec: Záborské

Realitná kancelária RE/MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj dizajnovú vilu, dômyselne prepacovanú kompletne zariadenú s nadštandartným vybavením súkromným wellness a nádhernými výhľadmi s krásnou záhradou v obci Záborské pri Prešove.

Tento dom je určený pre náročného klienta, ktorý hľadá vkusne zariadený dom kvalitné materiály a prevedenie, do ktorého už netreba investovať stačí len vybaliť kufre a bývať.

Luxusný pocit domu vytvárajú kombinácie materiálov, precízne a detailne spracované zariadenie a vybavenie.

Veľkými benefitmi sú nádherná záhrada s bazénom, čo ocenia milovníci oddychu a chvíľ strávených s deťmi v kruhu rodiny a vlastné wellness centrum. Za zlomok ceny je možné k domu dokúpiť majestátny parkovací altánok a aj zvyšnú časť ešte krajšej záhrady.

V tomto dome sa nachádzajú všetky atribúty pre tých ktorí hľadajú pokojný rodinný život krásne bývanie na vidieku s krásnymi výhľadmi.

Celá stavba, celý dom vrátane záhrady a zariadení sú do detailu premyslené a kvalitné, keďže majiteľ domu si staval tento dom sám pre seba a na materiáloch nešetril čo sa odzrkadľuje na celkovom dojme z tohto domu a jeho dizajne. Treba raz vidieť ako stokrát čítať.

Luxusnejšie parkovanie pre váš vozový park dovoľujem si tvrdiť, že som hádam ešte ani nevidela, určite to ocenia milovníci áut.

DISPOZÍCIA:
Hlavná - denná časť domu pozostáva z vstupnej chodby, technickej miestnosti, priestrannej obývacej izby, ktorá je prepojená s kuchyňou a jedálenským kútom odkiaľ je výstup na terasu k vonkajšiemu bazénu. Ďalej dom pozostáva z troch samostatných izieb s dvoma kúpelňami.
K rodinnému domu prislúcha prístavba, kde nájdete privátne wellnes a oddychovú zónu s domácim fitnes.

Technické parametre:
-celková zastavaná plocha 230m2
-užitková plocha domu 152m2 + 78m2 prístavba so súkromným wellness
-celková plocha pozemku 798m2
- murovaný z tehly POROTHERM
-všetky inžinierske siete(plyn, elektrina, obecná kanalaizácia)
- vlastná studňa
- úsporu energií Vám zabezpeči 11 fotovoltických panelov
- podlahové elektrické kúrenie
- vyhrievané vonkajšie priestory
- klimatizácia
- kamerový systém s alarmom, záplavový systém zn. JABLOTRON
- eletrický vrátnik
- benátsky štuk SanMarco

Mesačné náklady na bývanie sú približnie 280€ (elektrina+voda)

Dom je ideálny na okamžité bývanie, bez akýchkoľvek ďalších inevstícií, na protiľahlom pozemku taktiež plnohodnotná letná kuchyňa, detské ihrisko, celková plocha pozemku je 800m2.

Lokalita:
Obec Záborské je príjemná obec vyhľadávaná pre individuálne bývanie. Výborná lokalita pre rodiny s deťmi pre množstvo priestoru na oddych, šport, turistiku a výlety do prírody.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie