PREDANÉ - Na prenájom nová skladová alebo výrobná hala, podnikateľský priestor, 600-1000 m2, ul. Hraničná, Poprad

Typ: skladový objekt
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 1 m²

Na základe poverenia majiteľa Vám Reality Alpia ponúka na prenájom skladovú alebo výrobnú halu, resp. podnikateľský priestor, vhodný na akýkoľvek druh podnikateľského zamerania.
Hala v súčasnosti ešte nie je postavená. Zahájenie výstavby je podmienené požiadavkami budúceho nájomcu, nakoľko je k dispozícii viacero alternatív dispozičného riešenia haly.
Plocha novej haly je stanovená na 50 m x 12 m čo predstavuje plochu 600 m² s výškou 4 až 5 m.Táto hala môže disponovať, podľa požiadavky nájomcu, automatickými vstupnými bránami, priečkami, oknami, predajňou, kanceláriou, sociálnym zariadením (viď orientačná vizualizácia v tejto inzercii).
Spolu s novou halou si budúci nájomca môže prenajať už existujúcu plechovú, nezateplenú halu o výmere 300 m², ktorá je v bezprostrednej blízkosti a môže slúžiť ako samostatný skladový priestor.
K halám Vám ponúkame aj vonkajšiu betónovú spevnenú plochu, využiteľnú ako parkovisko a príjazdy.

Areál v ktorom je plánovaná výstavba novej haly sa nachádza v meste Poprad na ulici Hraničenej v priemyselnej zóne Poprad - Západ. Areál je funkčný a z väčšej časti obsadený nájomcami s rôznym smerovaním služieb. Umiestnenie areálu ponúka veľký potenciál s ohľadom na akýkoľvek druh ponúkanej služby. Je to lokalita s vysokou frekvenciou pohybu ľudí. V okolí sa nachádza množstvo veľkých aj malých firiem a taktiež obytná zóna (sídlisko Poprad – Západ a prímestská časť Poprad – Veľká). Príjazdové komunikácie sú bezproblémové aj pre kamiónovú dopravu. Diaľničný zjazd/výjazd Poprad - Vysoké Tatry z diaľnice D1 je od areálu vzdialený cca 2 km.

Bližšie informácie a špecifikácie celého areálu Vám radi poskytneme pri osobnom kontakte.V prípade, že Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na t.č. 0917 114 587 alebo e-mail dominika.svagerkova@realityalpia.sk

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie