PREDANÉ - EXKLUZIVNE !..3,5 izbový byt Nitra - Klokočina

Typ: päťizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 73 m²

Ponúkame Vám na predaj 3,5 izbový byt byt Nitra - Klokočina, Baničova ulica. Plocha: úžitková 73,2m2. Nachádza sa na 1. poschodí z 7 s výťahom a balkónom. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, nová na mieru robená kuchynská linka, kúpeľňa so skrinkami na mieru a sprchovacím kútom, zvlášť WC, ROLL DOOR vstavané skrine v izbách a na chodbe, vstupné bezpečnostné dvere značky Sherlock. Nové plastové rolety na plastových oknách. V izbách plávajúca podlaha, chodba, kúpeľňa a WC dlažba. Steny: stierky, maľovka. Okná: plastové. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu. K bytu prislúcha aj pivnica Byt sa predáva čiastočne zariadený -v detskej izbe nová, tento rok kupovaná skriňa, veľká samostatná mraznička. Po dohode, s možnosťou aj s ostatným zariadením. Výhody: slušní susedia, byt je luxusný, slnečný, v blízkosti škola, škôlka, MHD, zateplený bytový dom. Zdravotnícke zariadenie Poliklinika, Lidl, Kaufland, Billa.Cena 144 500 €.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie