PREDANÉ - Trojizbový tehlový byt v centre mesta Nové Zámky na predaj !

Typ: trojizbový byt
Okres: Nové Zámky
Obec: Nové Zámky
Plocha: 67 m²

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt v centre mesta Nové Zámky/2p, v tehlovom činžovom dome, s vlastným oploteným nádvorým, 50 m od Hlavného námestia v tichej lokalite. Dom má novú strechu, nové inštalácie. Samotný byt pozostáva zo vstupnej chodby, vpravo je menšia samostatná izba, potom kúpelňa s WC, oproti vchodu je priestranná kuchyňa, z ktorej vľavo je spálňa a z chodby vľavo je druhá spálňa o celkovej výmere 67 m2. Byt prechádza toho času čiastočnou rekonštrukciou, nový ohrievač teplej vody, výmena okien kuchyňa, WC, izba, nová elektroinštalácia. Vykurovanie bytu je zabezpečené plynom - gamatky. Mesačné náklady na byt sú 150 €. K bytu prislúcha samostatná pivničná miestnosť 3 m x 3 m a jedno parkovacie miesto vo dvore. Cena nehnuteľnosti je 89 000€, dohoda možná. Bližšie informácie k danej nehnuteľnosti Vám poskytne maklér Ing. Štefan Ölvecký na č.t.: 0902 442 125, email: olvecky-ZVNC-dobrereality.sk.
Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie