PREDANÉ - Rovinatý pozemok Banská Bystrica-Hrochoť predaj

Delta Properta ponúka na predaj slnečný, rovinatý pozemok s rozlohou 2350 m2. Nachádza sa 20 km od mesta Banská Bystrica v obci Hrochoť.

K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta, ktorá je celoročne udržiavaná. Na pozemku sú inžinierske siete-voda, elektrika, kanalizácia na splaškovú vodu, septik.

Pozemok je vhodný na výstavbu rodinného domu.

V obci sa nachádza dobrá občianska vybavenosť- ZŠ, MŠ, obchody, pošta, zdravotné stredisko, lekáreň, športový klub, multifunkčné ihriská, obecná knižnica, domov dôchodcov. Obec je obkolesená krásnou prírodou. Hrochotská dolina ponúka množstvo zaujímavých miest vhodných nie len na turistiku, ale aj na poznávanie zaujímavých prírodných artefaktov.

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie