PREDANÉ - Predaj domu 210 m2, Banská Bystrica

Realitná kancelária RE/​MAX ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom v meste Banská Bystrica časť Rudlová.
Nehnuteľnosť, ktorú ponúkame je lukratívna svojou polohou, veľkosťou pozemku a jeho tvarom.
Nachádza sa na ulici Marka Čulena, čo je len približne 2 minúty autom od centra mesta Banskej Bystrice.

RODINNÝ DOM: Bol skolaudovaný v roku 1967. Môže byť využitý na bývanie, na podnikanie, ako sídlo firmy alebo kancelárie. Je potrebná jeho rekonštrukcia, ktorá nemá skoro žiadne obmedzenie nakoľko stredom domu je vedený veľký podporný trám čo otvára neobmedzené možnosti pri rekonštrukcií domu a takisto jeho veľkorysé dispozičné riešenie ešte dnes spĺňa moderný štýl bývania.
Všetky miestnosti sú presvetlené veľkými oknami, izby sú priestranné.
Dom pozostáva z dvoch obytných podlaží ktoré ležia na pevných základoch.
Hlavnými dverami sa vchádza priamo do priestrannej haly z ktorej sa vstupuje samostatne do 6 priestorov a to samotné schodisko, miestnosť pod schodiskom z uzáverom vody, jedna menšia a druhá väčšia izba s ktorej sa pokračuje do ďalšej izby tak isto sa v hale nachádza vstup na WC a servisnej miestnosti kde je centrála elektrického vykurovania celého domu prípadne aj vykurovania na drevo. Obytná plocha prvého podlažia je cca 90 m² .
Druhé nadzemné podlažie má obdobne v centre chodbu, z ktorej sa samostatne vchádza do piatich izieb, kúpeľnú s WC vonkajšiu terasu, kuchyňu a samostatnú jednu menšiu a väčšiu izbu s ktorej je tak isto ako na prvom podlaží prechod do ďalšej izby . Obytná plocha tohto podlažia bez terasy je cca 90 m² .
Celý dom stojí na pevných základoch hneď vedľa sa nachádza priestranná garáž, ktorá sa skladá z dvoch miestnosti.

POZEMOK: Je obdĺžnikového tvaru s celkovou výmerou pozemku mimo domu 1226 m². Je prevažne trávnatý s bohatou výsadbou stromov ako orechy, slivky, jablká a ovocných kríkov. Tak isto na pozemku sa nachádza drevená konštrukcia na rôzne účely ako chov zvierat a tak isto aj altán, ktorý je celý podpivničený. Veľkou zaujímavosťou je aj vlastná nekonečná studňa ktorá sa nachádza priamo pod altánkom alebo obrovský priestor za záhradou kde je veľa zelene. Priamo vedľa pozemku je len jeden dom čo znamená že na pozemku je veľmi veľa súkromia kde nebudete skoro ničím a nikým rušený.

INŽINIERSKE SIETE: dom je napojený na všetky inžinierske siete ako verejná kanalizácia, verejný vodovod, elektrina a plyn.
ORIENTÁCIA: Predná časť domu je orientovaná na sever. Časť otočená do záhrady je orientovaná na juh. Pozemok za domom je slnečný a vďaka svojim rozmerom nie je tienený žiadnymi susednými budovami.
Energetický certifikát: nie je.
VÝHODY:
- lokalita
- súkromie
- veľký slnečný pozemok
- pivnica
- garáž
KONTAKT: +421 910 300 691, maros.parobek@re-max.sk

Kompletný servis služieb zabezpečuje realitná kancelária.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie