PREDANÉ - Predaj domu 190 m2, Trnava

Typ: rodinný dom
Okres: Trnava
Obec: Trnava

RE/MAX= 48 rokov ÚSPECHU
Číslo 1 na svete v počte krajín, kancelárií, profesionálnych maklérov, obchodov a najspokojnejších klientov.
Vyberte si to najlepšie!
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj rozostavaný polyfunkčný dom na dobre viditeľnom mieste na Zelenečskej ulici v Trnave.
Novostavba domu sa nachádza na pozemku tvaru obdĺžnika o výmere 695 m2 ( šírka 14 m, dĺžka 50 m), na 170 m2 zastavanej plochy ponúka dve nadzemné podlažia s čiastočným podpivničením (2 miestnosti) rozdelený je na obytnú časť o celkovej podlahovej ploche 190,5 m2 so vstupom z dvora a priestorov občianskej vybavenosti o výmere 60,5 m2 ( predajná plocha 37 m2, sklad/zázemie 23 m2).
Na pozemku je v zadnej časti situovaná stavba uzamknutého dreveného altánku so sedlovou strechou o výmere 60 m2, so samostatnými vstupmi v jednej časti do slovenskej izby/ letnej kuchyne a do druhej časti fínskej sauny s vybavením (sprcha, WC, predsieň.).
Pred altánkom sa nachádza krytý bazén o výmere 32 m2.
Samotný dom dispozične ponúka z prednej časti presklený obchodný priestor so zázemím vhodný na menší obchod/kanceláriu/priestor na priamy kontakt s klientom. Obytnej časti dominuje obývacia izba, ktorá môže byť využitá aj na výrobný priestor/ dielňu so zázemím, centrálne schodisko, na poschodí tri miestnosti prechodnou chodbou, zázemím, balkónom do uličnej časti veľkou terasou do záhrady.
Na pozemok je priamy prístup, po dokončení domu sa počíta s piatimi parkovacími miestami.
Dom sa nachádza na frekventovanej ulici, v okolí radová zástavba rodinných domov, kompletná občianska vybavenosť, vynikajúca dostupnosť do centra mesta, na diaľnicu.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie