RADO | Na predaj dva pozemky v obci Vištuk

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
18,- €/m2
Realitný maklér:
+421905635073
Radovan Rothacker
rothacker@radoreality.sk

Na predaj dva pozemky v obci Vištuk.
RADO Reality vám ponúka na predaj dva pozemky v obci Vištuk. Tieto pozemky sa nachádzajú na okraji obce. Výmera pozemkov je 7301 m2 (cca 42m x 174m) a 2500 m2 (cca 19,3m x 129m).
Popri prvom pozemku vedie elektrické vedenie, kde po pripojení transformátora je možnosť pripojenia na elektrinu. Oba pozemky sú vedené, ako orná pôda evidované na „C“ liste vlastníctva. Cena pozemkov je 18,-€/m2. Pozemky sú v súčasnosti v prenájme do roku 2025.
Obec Vištuk leží v malebnom údolí východnej strany Malých Karpát na Trnavskej pahorkatine 12km od Pezinka.
Kataster obce Vištuk hraničí s obcami: Dubová (9km), Budmerice (6km), Jablonec (10km), Báhoň (6km), Šenkvice (7km) a mestom Modra (8km).
Stred obce v rámci intravilánu leží v nadmorskej výške 172 m, celková rozloha obce je 20 km². Obec patrí do Malokarpatskej vínnej oblasti. Je známa produkciou chutného vínka z priľahlých viníc. Obec Vištuk patrí do okresu Pezinok v Bratislavskom samosprávnom kraji.
Obec má v rámci občianskej technickej vybavenosti:
dve predajne potravinárskeho a zmiešaného tovaru, dve reštauračné zariadenia, ihrisko pre futbal (okrem školských), multifunkčné ihrisko, knižnicu, poštu, kultúrny dom, Základnú školu s materskou školou, verejný vodovod, rozvodnú sieť plynu, samostatnú ambulanciu praktického lekára pre dospelých a telefónnu rozvodnú sieť pre pevné linky.
Obec zabezpečuje vývoz komunálneho, triedeného a biologicky rozložiteľného odpadu.
Ak vás zaujala táto ponuka pozemkov v malebnej dedinke Malých Karpát, neváhajte ma kontaktovať.
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
Kontakt na makléra:
Radovan Rothacker
RADO Reality Group
Tel.: +421905635073
E-mail: rothacker@radoreality.sk
FB: Reality ZS
radoreality.sk

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie