PREDANÉ - Predaj penziónu 678 m2, Medzilaborce

Typ: hotel/penzión
Okres: Medzilaborce
Obec: Medzilaborce
Plocha: 1792 m²

Realitná kancelária REMAX Vám ponúka jedinečnú investičnú príležitosť. Na predaj je PENZIÓN Andy v Medzilaborciach, nachádzajúci sa v bezprostrednej blízkosti múzea moderného umenia kráľa pop-artu Andyho Warhola.

Ponúkaný penzión je trojpodlažný, postavený na pozemku o rozlohe 1.792 m2. Je kompletne zrekonštruovaný s ponukou stravovacích a ubytovacích služieb. Jeho súčasťou je aj kadernícky salón.
Prvé podlažie so vstupom z dvora tvorí piváreň s veľkou letnou terasou, skladovacie priestory, pivnica na sudy a sociálne zariadenia. Na druhom podlaží so vstupom z hlavnej ulice sa nachádza recepcia, reštaurácia s modernými maľbami na stenách so 40 miestami na sedenie, fajčiarsky salónik, kuchyňa, poľovnícky salónik a toalety pre hostí. Súčasťou tohto podlažia je aj kadernícky salón so samostatným vchodom. Tretie podlažie tvoria tri apartmány, kancelária a šatne pre personál.
Na upravenom dvore sa nachádza letná terasa o rozlohe 130 m2, detské ihrisko a prístrešky pre 3 autá. Parkovanie pre hostí je zabezpečené na spevnenej ploche vo dvore a na parkovisku oproti penziónu.

3D OBHLIADKA nehnuteľnosti TU:
https://my.matterport.com/show/?m=F4YkVP2rDwT

Bližšie informácie o ponúkanej nehnuteľnosti budú odprezentovaná len vážnym záujemcom v sídle realitnej kancelárie na Laboreckej ulici č. 17 v Humennom, alebo pri osobnej obhliadke nehnuteľnosti.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie