PREDANÉ - Predaj domu 60 m2, Zemianska Olča

Realitná kancelária REMAX ponúka na predaj rodinný dom v obci Zemianska Olča, okres Komárno.
Rodinný dom (časť dvojdomu) po čiastočnej rekonštrukcii pozostáva z dvoch obytných miestností (spálňa a obývačka spojená s kuchyňou) a príslušenstva, ktorým je priestranná predsieň, toaleta, kúpeľňa a chodba.
Na pozemku o výmere 659 m2, ktorý je delený na oddychovú časť a záhradu sa nachádza vedľajšia stavba využívaná ako sklad.
Čiastočná rekonštrukcia na nehnuteľnosti prebehla v roku 2019 v rámci ktorej boli vymenené pôvodné drevené okná na plastové so žalúziami, zrekonštruovaná bola kúpeľňa a toaleta, podlaha v predsieni a na chodbe je pokrytá laminátovými parketami, v spálni sú zachované pôvodné drevené parkety, v kuchyni je keramická dlažba.
Ústredné kúrenie je napojené na plynový kotol, ohrev úžitkovej vody je zabezpečovaný elektrickým ohrievačom vody.
Nehnuteľnosť je napojená na verejný rozvod plynu, vody a elektriny, splašková odpadová voda je vyvedená do betónovej žumpy.

CENA: 45 000 €

Obec s dobrou infraštruktúrou sa nachádza medzi Veľkým Mederom a Komárnom. Disponuje zdravotným strediskom, poštou, materskou a základnou školou, má dobré vlakové a autobusové spojenie, má vlastnú železničnú stanicu a prechádza ňou 6 autobusových liniek. V blízkosti sa nachádzajú dva hraničné prechody do Maďarska, a to Medveďov-Vámosszabadi (24 km) a Komárno-Komárom (23 km).

Vyššie uvedená stavba ako rodinný dom nedisponuje energetickým certifikátom v zmysle zákona č. 555/2005 Z. z. a doplnení v znení zákona č. 300/2012 Z. z. o energetickej hospodárnosti budov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie