PREDANÉ - Pozemok 3481 m2 Banská Bystrica predaj

Delta Property ponúka na predaj krásny,slnečný pozemok v intraviláne obce Kordíky,ktoré sú vzdialené 14 km od Banskej Bystrice.

  Pozemok má rozlohu 3481 m2, je mierne svahovitý, sú na ňom vysadené ovocné stromy a takmer po celej jeho hranici preteká malý potôčik. K pozemku je bezproblémový prístup po obecnej komunikácii. Na pozemku je možná výstavba dvoch rodinných domov. Je tam postavená stará drevená hospodárska budova určená na zbúranie, alebo sa môže využiť aj ako dočasný sklad materiálu na stavbu. 

V prípade záujmu je možné dokúpiť ešte vedľajší pozemok s rozloho 2900 m2.

Inžinierske siete: voda, elektrina sú v dosahu pozemku.

Lokalita: obec Kordíky je obľúbeným miestom milovníkov turistky, cyklo-turistiky, zimných a letných športov. Z obce vedie pravidelne udržiavaná bežkárska trať do lyž. strediska Skalka a Králiky. 

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie