Skolaudovaný rodinný dom, Dojč, okres Senica

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária MAXA REALITY s. r. o., ktorá má celkovo 0 realitných ponúk.
MAXA REALITY s. r. o.
240 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Senica
Obec: Senica
Plocha: 163 m²
Plocha pozemku: 920 m²
Realitný maklér:
0918 563 185
Elena Pavelková
elenapavelkova@maxareality.sk

Predstavujeme Vám na predaj určený štvorizbový rodinný dom s garážou, typ bungalov, v obci Dojč v obývanej lokalite napojenej na skolaudované a funkčné siete, ktorý poskytuje bezkonkurenčný priestor na bývanie v rodinnom dome v obci s výbornou občianskou vybavenosťou. Úžitková plocha domu je 163 m2, zastavaná plocha je 211,5 m2 poskytuje svojou vynikajúcou ergonómiou rozloženia priestoru pohodlné bývanie v štvorizbovom rodinnom dome s garážou a príslušenstvom. Plocha pozemku je 920 m2. Dom je dokončený a skolaudovaný.
Veľkosťou obytnej a úžitkovej plochy patrí medzi väčšie domy so 4 obytnými miestnosťami. Pôdorys domu je tvaru „L“ Objekt tvorí jednu hmotu, ktorá je prestrešená valbovou strechou. Dom je postavený z tradičných a overených materiálov, tak aby spĺňal energetický certifikát a mal nízke mesačné náklady na prevádzku.
Dom má moderné dispozičné riešenie s veľkou kuchyňou spojenou s hlavným obytným priestorom, rodičovskú spálňu s vlastnou kúpeľňou, 2 detské izby, sklad potravín, samostatnú kúpeľňu, samostatné WC, vstupnú chodbu - zádverie, centrálnu chodbu a garáž.
Spôsob vykurovania: infrapanely - každá obytná miestnosť má samostatnú reguláciu, kúpeľne a WC rebríkový elektrický radiátor a vetranie s rekuperáciou tepla.
V dome je príprava na: klimatizáciu, alarm, vonkajšie žalúzie / boxy a elektrické ovládanie v každej miestnosti / a kamerový systém. Štrukturovaná kabeláž Internet a TV v každej obytnej miestnosti.
Cena za skolaudovaný holodom je 240 000 €. V cene je zahrnutý pozemok, holodom s garážou pre 2 autá a s výlezom na povalu podľa Špecifikácie, 3 parkovacie miesta pred domom zo zámkovej dlažby, vybetónovaná terasa bez finálnej úpravy - 16 m2, oplotenie podľa Špecifikácie a všetka dokumentácia k prevodu domu do OV.
Dom bude napojený na IS: voda, elektrika, kanalizácia, optický kábel. Predpokladaná mesačné náklady na prevádzku domu sú nízke od 80 € na 4 osoby.
Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0918 563 185 alebo na e-maile: elenapavelkova@maxareality.sk. ID ponuky: 24377.
Fotografie, text a vizualizácie sú autorským dielom  a majetkom spoločnosti MAXA REALITY s.r.o.
U nás navyše dostanete bezplatné úverové poradenstvo, vizualizácie interiéru domu, kompletný právny servis, katastrálny servis,  protokolárne odovzdanie domu vrátane prepisu energií, služby bytového dizajnéra. V cene sú zahrnuté všetky náklady súvisiace s predajom, alebo kúpou domu a nebudú účtované žiadne dodatočné poplatky.
MAXA reality, s.r.o., Námestie Oslobodenia  2560/18A, Dom Služieb, 2. poschodie 905 01 Senica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie