PREDANÉ - Predaj penziónu 1000 m2, Valaská Belá

Typ: hotel/penzión
Okres: Prievidza
Obec: Valaská Belá
Plocha: 2020 m²

Priestor na podnikanie, aktívny relax v horskom prostredí obľúbenom pre cyklistov a motorkárov – v srdci Strážovských vrchov.

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj penzión „Dolinka“ v obci Valaská Belá – časť Gápeľ, okres Prievidza, nachádzajúci sa na cyklotrasách medzi Bojnicami, Zliechovom, Ilavou, Čičmanmi.
Uvedený do užívania bol v roku 2013, odkedy slúži pre ubytovanie hostí – vhodný na rodinné výlety, firemné dovolenky, ubytovanie pre zamestnancov štátnych lesov, na spoločenské posedenia, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie, teambuildingy, eventy......

Objekt je rozdelený na 2 základné časti: spoločenská - reštaurácia, bowling a ubytovacia ( mezonetové apartmány, izby – dvojlôžkové, turistické viaclôžkové izby).

Celková kapacita ubytovania
je cca 50 osôb.
Celková kapacita reštaurácie, baru a terasy je cca 50-70 osôb.

Zastavaná plocha ....... 459 m2,
Užitková plocha ........ 1.000 m2

Dispozične je na I.NP ( úžitková plocha 440 m2) umiestnená vstupná recepcia so zázemím pre prevádzku, sú tu umiestnené reštauračné priestory s 2 bowlingovými dráhami, bar, plne vybavenou kuchyňou, sociálne zariadenia a jeden apartmán.
Reštaurácia dýcha pokojom hôr – bar, sedenie a obloženie priestoru je drevené, teplo a atmosféru vytvára kachľová pec (pôvodne murovaný krb).
Bar a spoločenskú miestnosť radi využívajú na svadby, firemné a rodinné akcie v kapacite 50 až 70 osôb.

Na II.NP ( úžitková plocha 440 m2) a III.NP ( úžitková plocha 168 m2) sú umiestnené 2 bytové jednotky a 10 izieb na ubytovanie min. 20 osôb, dve turistické izby (4-6 osôb) a tiež spoločenská miestnosť s malým barom, s kapacitou cca 30 ľudí. Okrem ubytovacích miestností sa na tomto podlaží nachádza aj kotolňa a skladové priestory.

Pôvodná stavba bola vybudovaná z pálenej tehly, prístavby boli realizované z porobetónu na betónových odizolovaných základoch, stropy sú betónové, okná a dvere sú plastové, v obytných miestnostiach sú plávajúce podlahy v kombinácii s kobercami, ostatné plochy sú pokryté keramickou dlažbou. Sedlová strecha je pokrytá plechovou krytinou.

Penzión má vlastnú 6,5m vŕtanú studňu, elektrinu 220 V aj 380 V, kúrenie je na pevné palivo, alebo plyn, k čomu slúži 4000 litrová plynová nádrž umiestnená za objektom a dva plynové kotly.
Kúrenie je rozdelené na 2 časti objektu, čo sa dá zužitkovať pri neúplnom obsadení penziónu.
Okrem tohto kúrenia je v bytových jednotkách alternatívne riešenie kúrenia krbovými kachľami.
Na III.NP je kúrenie v štádiu prípravy, ešte nedokončené.

Odvod splaškových vôd je do vlastnej čističky odpadových vôd dimenzovanej na celý objekt s maximálnou kapacitou.

Do penziónu je privedená pevná linka, internet s WIFI sieťou po celom objekte, taktiež TV rozvody a alarm.

Pozemok celkom je vo výmere 2020 m2.

Nový majiteľ môže následne pokračovať v prevádzke penziónu, je tu aj možnosť odkúpenia celej firmy nielen objektu – bližšie informácie na osobnom stretnutí – k dispozícií údaje z účtovníctva.

Uvedená cena zahŕňa kompletný právny servis v rámci predaja nehnuteľnosti, ako aj poplatky spojené s prevodom na katastrálnom úrade. Takisto Vám vieme pomôcť s financovaním formou hypotekárneho úveru, pričom Vám zabezpečíme bezplatné hypotekárne poradenstvo.
Objekt nemá energetický certifikát.

Zaujala Vás táto ponuka? Chcete sa presvedčiť o atmosfére bytu? Máte ďalšie otázky?
Zavolajte makléra nehnuteľnosti a dohodnite si obhliadku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie