PREDANÉ - Podnikateľský objekt s bytovou jednotkou a skladovými priestormi na predaj v Nových Zámkoch

Typ: priestor skladový
Okres: Nové Zámky
Obec: Nové Zámky
Plocha: 320 m²

Ponúkame Vám na predaj podnikateľský objekt v Nových Zámkoch, ktorý pozostáva z kancelárskych priestorov, samostatnej bytovej jednotky a rozsiahlych skladových priestorov. Nachádza sa na Komárňanskej ceste, veľmi dobre prístupný aj pre nákladné vozidlá na pozemku celkovej rozlohy 3394m2. Objekt ponúka ideálny priestor na podnikanie v oblasti predaja poľnohospodárskej techniky, ktorú je možné vystaviť a prezentovať zákazníkovi priamo v objekte. Prízemie administratívnej budovy pôdorysu 160 m2 tvoria kancelárske priestory s kuchynkou, kúpeľnou s WC a samostatným vchodom, sú využiteľné aj ako samostatná bytová jednotka. Poschodie (160m2) so samostatným vchodom tvorí schodisko, hala, 3 izby, kuchyňa, archív, 2xWC a kúpeľňa. Kúrenie elektrické a na poschodí taktiež krbom. Skladové a garážové priestory plochy cca 360m2, ktoré sú prepojené s administratívnou budovou sú rozdelené do viacerých častí, prístupné z nádvoria(spevnená plocha). Od hlavnej cesty vedie k objektu súkromná 5 metrov široká asfaltová osvetlená komunikácia a pred budovou sú vybudované parkovacie miesta(zámková dlažba) pre viac ako 12 vozidiel. Nádvorie je dostatočne priestranné a prístupné taktiež pre nákladné vozidlá. Objekt je napojený na elektriku, kanalizácia riešená žumpou objemu 18m3 a vlastná studňa s úpravou vody. Pozemok pozostáva z 5 parciel vedených ako zastavaná plocha, nádvorie, orná pôda a záhrada. Výhodou objektu je široké využitie, dobrý prístup vozidlami na okraji okresného mesta Nové Zámky, možnosť trvalého bývania a taktiež prenájmu viacerých samostatných skladových, kancelárskych priestorov rôznym subjektom ešte popri podnikateľských aktivitách nového majiteľa. Samotná budova má energetický certifikát, je v dobrom stave, strešná krytina na všetkých priestoroch bola menená v roku 2018. Predáva sa orientačne za cenu 650.000.-euro, pri vážnom záujme je vzájomná dohoda samozrejmosťou a vítaná. Obhliadku si môžete dohodnúť na tel. čísle 0904835757 prostredníctvom makléra Mgr.Štefan Danis.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie