PREDANÉ - Predaj domu 110 m2, Prešov

Typ: rodinný dom
Okres: Prešov
Obec: Prešov

Exkluzívny rodinný dom, 4 ročná novostavba Prešov, Sídlisko 3
Ponúkame na predaj 4ročný rodinný dom typu bungalov v lokalite nových domov v Prešove na sídlisku 3 v časti Bikoš. Ide o moderný, jednopodlažný, nepodpivničený dom, drevodom a plochou strechou, s vynikajúcimi teplo-technickými vlastnosťami a energetickým certifikátom A. Prislúchajúci pozemok k domu má rozlohu 594 m2, zastavaná plocha domu s terasou 181 m2, celá parcela 775 m2. Samotný dom má rozlohu 110 m2, zastrešená terasa okolo domu má 50 m2 a pivnica cca 20 m2.
Otvorené dispozičné riešenie, príjemné zemité farby interiéru s nadčasovým dizajnom robia z bývania s nádherným výhľadom výnimočné bývanie s maximálnym súkromím.
Dom tvorí predsieň, prvá kúpeľňa s WC a so sprchovacím kútom technická miestnosť, obývačka s kuchyňou, druhá kúpeľňa s Vaňou, WC a 3 izby ktoré môžu slúžiť ako spálňa, detská izba, hosťovská izba alebo pracovňa.
Dom sa predáva nezariadený, s kuchyňou vybavenou novými spotrebičmi, so žalúziami riadenými aplikáciou, ako aj riadenie teplôt v jednotlivých častiach domu, pripojením na internet. Vykurovanie pomocou úplne nového elektrického kotla , podlahové kúrenie v celom dome, liata Epoxidová podlaha v celom Dome. Dom je napojený na obecný vodovod, .Tiché bývanie pre moderných ľudí každého veku s rýchlym napojením do mesta. Bezproblémoví susedia.
Náklady do 170 eur/mesiac.

Cena predaj:299 000,00 € Za nehnuteľnosť

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie