PREDANÉ - Predaj domu 190 m2, Petrova Ves

Typ: rodinný dom
Okres: Skalica
Obec: Petrova Ves

Aké máte priority na bývanie? Predstavím Vám rodinný dom, ktorý možno využiť aj ako dvojgeneračný, pozostáva z dvoch podlaží, ktoré je vybavené každé svojim vlastným vchodom, jeden na prízemí, druhý na poschodí. Súčasťou je upravený dvor s krytým bazénom o výmere 7 x 3,5 m a posedením, 2 hospodárske budovy využívané ako sklad záhradného náradia, nábytku a techniky pre bazén.

Rodinný dom je zrekonštruovaný: nové rozvody elektriny, vody, odpadov, zateplenie 10 cm polystyrénom, zateplená tiež nová sedlová strecha, plastové okná, vchodové dvere, nová kúpeľňa s toaletou, nová kuchynská linka, na prízemí je vykurovanie riešené kotlom na pelety, na poschodí je kúrenie elektrické + krb s prieduchmi do všetkých miestností.

Dom je pod kamerovým systémom, prístup na pozemok je z dvoch strán, pred domom je možnosť parkovania dvoch áut.
Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 1976, rekonštruovaný priebežne od roku 2013.

Celková výmera pozemku je 816 m2, úžitková plocha prízemia domu je 95 m2, taká istá je úžitková plocha poschodia. Každé podlažie disponuje kuchyňou, obývačkou, tromi izbami, kúpeľňou a toaletou.

Áno? Je to práve to, po čom túžite? Neváhajte, kontaktujte ma a dohodnite si obhliadku. Rodinný dom môžu využiť ako dve generácie tak i jedna rodinka, ktorej poslúži prízemie ako pivničný priestor.

Cena je na vyžiadanie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie