VIDEO OBHLIADKA ! Predaj rodinný dom, Jasmínová ul. Senica

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária MAXA REALITY s. r. o., ktorá má celkovo 0 realitných ponúk.
MAXA REALITY s. r. o.
265 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Senica
Obec: Senica
Plocha: 160 m²
Plocha pozemku: 252 m²
Realitný maklér:
0903151520
Andrea Poláková
andreapolakova@maxareality.sk

VÝNIMOČNÁ PONUKA, vo výhradnom zastúpení majiteľa, Vám ponúkame na predaj exkluzívny klimatizovaný rodinný dom typu BUNGALOV vo vyhľadávanej a zabývanej lokalite IBV v Senici. Do tohto rodinného domu nemusíte už vôbec nič investovať. Stačí si priniesť osobné veci.
Interiér bol navrhnutý dizajnérkou tak, aby spĺňal nadčasové a minimalistické bývanie s dôrazom na čisté línie, detail a kvalitu. V interiéri boli použité kvalitné materiály a nábytok vyrábaný na mieru.
Rodinný dom je rozdelený na nočnú a dennú časť a pozostáva z troch obytných miestností, jedálne, kuchyne, šatníka, technickej miestnosti, kúpeľne s vaňou aj sprchovacím kútom, samostatného WC a GARÁŽE.
Príjemnú atmosféru dotvára dizajnový obojstranný krb a obkladový kameň na stene.
Z izieb je priamy vstup do záhrady.
Podlahová plocha RD je uctihodných 160 m2
Celý RD je podpivničený, kde je k dispozícii ďalších 160 m2, ktoré možno využiť skutočne na čokoľvek, či už na súkromné wellness, telocvičňu, pracovňu, alebo úložný priestor. Celý priestor je čistý, vykurovaný, na podlahe je položená kvalitná dlažba.
K domu prináleží átrium – bezúdržbová záhrada o veľkosti 90 m2, ktorá ponúka úplne súkromie a dostatok slnka, keďže je orientovaná na južnú stranu.  Nachádza sa tu travertínová dlažba. Je tu dostatok miesta na stolovanie, grilovanie, alebo jacuzzi.
Samozrejmosťou je, že RD je napojený na všetky IS.
Tento rodinný dom ponúka nadštandardné mestské bývanie v tichej lokalite s výbornou aj pešou dostupnosťou do centra mesta. Osobná obhliadka nehnuteľnosti Vás isto presvedčí o tom, aké príjemné je tu bývanie.
Mesačné náklady sú do 200 €.
Cena tejto výnimočnej nehnuteľnosti, ktorá sa predáva vrátane komplet zariadenia je 265 000 €.
Túto ATRAKTÍVNU PONUKU nájdete exkluzívne len v MAXA REALITY Senica. Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Maxa reality.
Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0903 15 15 20, alebo na e-maile: andreapolakova@maxareality.sk ID ponuky: 24258
Kúpa nehnuteľnosti je možná aj na hypotekárny úver, s ktorým Vám ochotne pomôže certifikovaný finančný sprostredkovateľ. Právny a poradenský servis je prostredníctvom nášho renomovaného advokáta, vypracovanie kúpno-predajných zmlúv, vypracovanie návrhu do katastra, úhradu poplatkov za podanie návrhu vkladu do katastra, vypracovanie odovzdávacieho protokolu a prepis energií. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.
MAXA reality, s.r.o., Námestie Oslobodenia  2560/18A, Dom Služieb, 2. poschodie 905 01 Senica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie