Pozemky - rekreácia - Predaj - Krásny pozemok neďaleko termálneho kúpaliska Vodný raj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
360 000 €
Realitný maklér:
Mgr. Katarína Pacalajová

Popis pozemku:
Vo vyhľadávanej dedinke Vyhne obklopenej Štiavnickými vrchmi, ponúkame na predaj lukratívny pozemok pre náročnejších klientov alebo developerov. Rozsiahly pozemok sa nachádza uprostred nádhernej prírody s krásnym výhľadom na okolie. V zmysle územného plánu a vyjadrenia obce bol pozemok určený k výstavbe 29 chatových domov ,ku ktorým je vypracovaných 5 druhov projektov. Všetky projekty, vyjadrenia a vizualizácia je k dispozícii v RK.
K projektu Vyhne západ - Zadné kotliny boli vydané všetky povolenia, ktoré však v roku 2015 stratili platnosť a bude ich potrebné vybaviť nanovo. Z IS bola vybudovaná trafostanica, odkiaľ mali byť chaty napojené.
Pozemok je zväčša mierne svahovitý, v spodnej časti sa zvažuje k prístupovej ceste, ktorá je cca 1km spevnená a posledných 300m nespevnená.
Samotné okolie ponúka široké možnosti vyžitia / cykloturistika, agroturistika, rôzne letné športy, vychádzky do okolitej prírody, v zime - zimné športy v stredisku Salamandra a pod./.
Nezanedbateľnou výhodou daného pozemku je vzdialenosť od termálneho kúpaliska Vodný raj /cca 1,2km/ a výborná dostupnosť na rýchlostnú cestu R1 / cca 10km/.
Výmera m2:
26818
Cena za m2 EUR:
13,43
Siete:
Elektrina
Svetové strany:
Východ, Juh, Západ, Sever
Príjazdová cesta:
Spevnená cesta

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie