Byty - 2-izb. - Prenájom - Prenájmite si Tento Dvojizbák Hľadáme nájomníka presne podľa popisu v ponuke

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
630 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava III
Obec:
Realitný maklér:
Jozef Poláček

Popis:
Keď sa chcete nasťahovať do tohto pekného dvojizbáku, upozorňujem vás hneď na začiatku. Budete si musieť vykasať rukávy a ukázať svoje maliarské zručnosti! Tento fakt sa potom zohľadní pri nájme. Ak sa na to ale necítite, zariadim to bez zľavy za vás :) Po maľovke si ho môžete začať zariaďovať. Mám však prísľub od majiteľov, že v obývačke zabezpečia pohovku a jedálenský stôl so stoličkami ak to bude nevyhnutné.
KOHO HĽADÁME?
Ideálny je tuctové slovo. :) Hľadáme nájomníka resp. nájomníkov, ktorí sú pohodoví, zodpovední a pracujúci. Teda podľa vzoru majiteľov :) Majitelia žijú dolhodobo v zahraničí a radi by zverili byt ľuďom, ktorí si vážia veci a budú sa oň starať. O to dôležitejšia je preto dôvera a vzťah, ktorý si medzi sebou vybudujete. Keďže hľadajú nájomníkov na dlhodobý prenájom, berte to tak, ako by to bol váš byt.
ČO VÁM DO PRENÁJMU PONÚKAME?
Priestranný dvojizbový byt, môžeme povedať - novostavba v projekte VINOHRADIS, na 3. poschodí. Ak nevládzete, máte k dispozícii výťah :). Byt pôsobí sviežo a moderne. Ja som sa tak cítil, keď som ho fotil. Pokiaľ sa vám fotky nepáčia, môžete mi vynadať, keď si byt budete osobne prehliadať :)
Začneme obývačkou, ktorá je spojená s kuchyňou. Je to centrum všetkých, chutí, vôni a aj emócií. Preto je k dispozícií aj spálňa. Ak sa pohádate, každý má svoju "truc izbu" :) Tu sa hneď dostávame aj k otázke, pre koľkých nájomníkov je byt určený? Presne pre 2 osoby :)
Samozrejme nemôže chýbať balkón. Pre tých z nás, ktorí pochádzame z rodinného domu, supluje veľký záhradu. Dostanete sa naň tak z obývačky, ako aj zo spálne :)
Rannú hygiénu vám nenaruší patner, ktorý bude potrebovať ráno na toaletu. K dispozícii je oddelené WC od kúpelne :)
Máte auto? K dispozícii je vám parkovacie miesto v podzemných garážach. Ak si donesiete ešte niečo navyše, napr. zavaraniny, ktoré sa nezmestia do kuchyne, vo veľkej pivnici sa určite stratia medzi ďalšími "potrebnými" vecami, ktoré tam uskladníte :)
V cene nie je zahrnutý internet, ten si budete musieť zriadiť sami. Všetko je už však pripravené, optika pre Telecom aj pre Orange.
V AKOM PROSTREDÍ BUDETE BÝVAŤ?
BLÍZKO Centra a blízko do práce. To je asi benefit, ktorý ocení každý zaneprázdnený pracujúci v Bratislave keď ráno štartuje auto niekde vo Vrakuni alebo vo Vajnoroch.
BLÍZKO Koliby. Keď sa raz nespoznáte v zrkadle, stačí si obuť tenisky a prebehnúť sa po blízkych kopcoch. Možno vás upúta dom, ktorý by ste si chceli kúpiť alebo vás motivuje výhľad na celú Bratislavu :)
BLÍZKO nákupných centier, kaviarni, pivárni. Každý z nás určite čaká, kedy sa toto nepríjemné obodbie s koronou skončí. No raz určite. Ruku na srdce, kto z nás si pamätá, aké to bolo, keď sme si mohli s kamarátmi vybehnúť kedy sa nám zachce na pivo alebo na kávu a iba tak sledovať ruch mesta?
Keď už sa ale na to pivo vyberiete, je dobré, ak nechate auto doma a využijete ekologickejšiu MHD, alebo taxi, ktorý vás nezruinuje ako keby ste ním mali ísť do Vrakune :)
KOĽKO ZA BÝVANIE?
Tu sa dostávame k nadôležitejšej otázke. Koľko? Dokopy je to 630 eur + depozit 630 eur. Nebojte, ten vám bude po skončení nájmu vrátený, alebo môžete bývať o mesiac dlhšie, grátis :) Ak bude všetko v poriadku. A teraz večná dilema, my realiťáci. Keďže našou jedinou náplňou je písanie takýchto izeratov a neustále hľadanie vhodných klientov, aj auto čo to zožerie. 225 eur a máte odo mňa pokoj. Iba ak by ste v budúcnosti potrebovali poradiť s bývaním, rady si ale neučtujjem :)
Keď ste sa dostali až po tieto riadky a stále sa usmievate, tak pevne verím, že ste ten správny kanditát a môžete mi zavolať :) Budem sa tešiť,keď sa s Vami stretnem a byt vám ukážem. Mám kľúče aj od pivnice a keď sa opäť nepomýlim, ukážem vám aj správne parkovacie miesto.
Teším sa na vás :)
Podlahová plocha m2:
56
Loggia:
Áno 1x
Výťah:
Áno 1x
Stav:
Novostavba
Poschodie --/--:
3/8
Konštrukcia bytu:
Tehla
Možnosť kúpy na úver:
Nie
Zálohový predpis / mesiac EUR:
630
Okná:
Plastové
Kuchynská linka:
Zánovná
Spotrebiče:
Chladnička, Mraznička, Elektrický sporák, Elektrická rúra, Umývačka riadu, Mikrovlná rúra, Pračka
Kúpelňa:
Nová
WC:
Nové
Podlahy:
Drevené parkety
Bezpečnostné dvere:
Áno
Svetové strany:
J, Z
Zateplený dom:
Áno
Forma vlastníctva:
Osobné

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie