Domy - rodinný dom - Predaj - Exkluzívne Vám ponúkam na predaj krásny veľký rodinný dom v obci Radimov

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
Typ: rodinný dom
Okres: Skalica
Obec: Skalica
Realitný maklér:
Simona Holečková

Počet izieb:
5.izbový
Celková úžitková plocha m2:
270
Plocha obytnej časti m2:
180
Výmera pozemku m2:
967
Popis:
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj novostavbu pekného, veľkého 5-izbového rodinného domu v obci Radimov.
Pozrite si našu virtuálnu prehliadku tohto pekného domu ,do ktorého sa stačí už len nasťahovať a užívať si jedinečnosť, ticho lokality a bez práce si už len užívať slniečko s drinkom pri bazéne.
Nech sa páči vstúpte do 5-izbového murovaného domu, ktorý je celý podpovničený , s garážou, dvomi kúpeľňami (jedna s wc), samostatným WC, šatníkom, nepriechodnými izbami a s veľkolepým priestorom obývacej miestnosti s kuchyňou do tvaru L a barovým pultom.
Presný popis každého poschodia je nasledovný: prízemie domu tvorí vstupná predsieň, chodba, kúpeľňa s WC, nepriechodná slnečná izba, ktorú momentálne majitelia využívajú ako šatník, otvorený priestor veľkej obývacej miestnosti s kuchynskou linkou vyrobenou na mieru do tvaru L - všetky spotrebiče ako umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, digestor, sklokeramická doska, elektrická rúra všetko ostáva súčasťou predaja.
Schodami hore sa dostanete na poschodie domu, ktoré pozostáva z troch nepriechodných izieb, u jednej z nich sa dostanete na balkón, ktorý je orientovaný do dvora, samostatné WC, komora, kúpeľňa s rohovou vaňou, v ktorej sa nachádza práčka, sušička a aj toto vybavenie ostáva súčasťou domu v cene.
Pivnica domu má tri priechodné miestnosti a garáž. V jednej miestnosti sa nachádza bojlér, kotol na tuhé palivo a elektrický kotol. Dalšia miestnosť slúži ako kuchynka a tretia ako dieľňa a garáž.
Z obývacej miestnosti je vstup na dvor, kde sa nachádza pekný, drevený altánok s posedením, s krytým bazénom o rozmeroch 5,5x3,7m, hĺbka1,2m, o objeme 21m3. Rozvody elektriny sú po celom dvore, zásuvky na 220V a taktiež dve zásuvky na 380V ďalej sa na dvore nachádza plechová garáž, prístrešok na drevo a ďalší prístrešok na parkovanie motocyklov či na odkladanie, parkovanie iných vecí, predmetov. Celý dvor je pekný, udržiavaný, kompletne oplotený čiastočne kamenným plotom, čiastočne pletivom, dokončené chodníky vo dvore aj pred domom aj upravené okolie bazéna. Na záhrade sú nasadené ovocné stromy ako jabloň, marhuľa, čerešne, hruška.
Celková výmera pozemku je 967 m2.
Mesačné náklady sú do 120,-€/mesačne.
Dom ako ho vidíte ostáva kompletne zariadený (komody+skrine+poličky, jedálenská súprava, barové stoličky, sedacia súprava, konferenčný stolík, obývacia zostava, postele atď všetko ostáva v cene samozrejme až na pár dekorácií a dvoch TV. V celom dome sú plastové okná, dvere, plávajúce podlahy, v prízemnej chodbe, v kúpelniach a vo wc sú dlažby. Budúci majiteľ si v tomto prípade donesie len svoje osobné veci a môže s radosťou bývať.
Len s našou realitnou spoločnosťou Vám zabezpečíme tieto služby = bezplatné vybavenie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru na trhu s možnosťou 100% financovania nehnuteľnosti a plus v prípade záujmu o kompletný servis tzn. kúpa nehnuteľnosti + hypotekárny servis (bezplatná služba) ako bonus dostanete zľavu do výšky 20% formou darčekového poukazu na interiérové a vchodové dvere, podlahy, tapety, kľučky od firmy Klúčnik s.r.o. - Holíč a taktiež zľavu do výšky 20% od spoločnosti NICOLSK v Holíči - na vstavaný nábytok na mieru a aby to bolo dokonalé aj Vás nasťahujeme.
Zastavaná plocha m2:
90
Pozemok:
Rovinatý
Konštrukcia domu:
Ytong
Príjazdová cesta:
Asfalt
Podpivničený:
Áno
Skolaudovaný v roku:
2011
Inžinierske siete:
Elektrina, Žumpa, Verejný vodovod, Satelitný prijímač, Internet
Kúrenie:
Elektrické, Na tuhé palivo
Počet nadzemných podlaží:
2
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Áno
Vybavenie domu:
Bazén, Záhradný altánok, Terasa
Terasa:
Áno
Elektrický prúd:
220/380 V
Možnosti využitia:
Trvalé bývanie, Sídlo firmy
Typ strechy:
Sedlová

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie