Exkluzívna administratívna budova v centre, Piešťany

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
Cena v RK na vyžiadanie v RK
Realitný maklér:
+421904854810
Radovan Pavlík, MBA
pavlik@radoreality.sk

RADO Reality ponúka exkluzívnu viacúčelovú budovu v širšom centra kúpeľného miesta Piešťany. Objekt je momentálne plne obsadený dlhodobými nájomníkmi a generuje stabilný príjem z prenájmu. Budova je samostatne stojaci objekt, má jedno podzemné podlažie a 5 nadzemných podlaží. Rozloha pozemku je 1304 m2, úžitková plocha 1196 m2, prenajímaná plocha 1007 m2.
Dispozičné riešenie:
Parking - 20 parkovacích státí
Suterén - technické priestory, sklad, archív, schodisko, výťah.
1. podlažie - obchodné priestory a služby, kancelárie, schodisko, výťah, relaxačný blok so saunou a fitnes, hygienické príslušenstvo.
2. podlažie - kancelárie, zasadačka, archív - sklad, kuchynka, hygienické príslušenstvo, schodisko, výťah.
3. podlažie - kancelárie, zasadačka, archív - sklad, kuchynka, hygienické príslušenstvo, schodisko, výťah.
4. podlažie - dva nadštandardné byty s krytými lodžiami, schodisko, výťah.
5. podlažie - schodisko, výťah, pochôdzna zelená strecha.
Objekt bol postavený v roku 2004. Konštrukcia budovy je murovaná v kombinácií so železobetónom. Podlahy sú zo syntetického kaučuku. Fasáda je tvorená kombináciou keramických obkladov, omietok, zasklených plôch a okien. Strecha je plochá, zateplená, pochôdzna s vegetačnou časťou. Jednotlivé poschodia sú prepojené spoločným schodiskom, ako aj výťahom pre 6 osôb. Budova je vykurovaná dvomi úspornými tepelnými čerpadlami (voda-voda). Jednotlivé miestnosti majú podlahové vykurovanie kombinované s konvektormi, ktorými je možné v prechodnom období prikurovať. Väčšina miestností je klimatizovaná. V relaxačnom bloku, do ktorého je vstup zo zadnej časti budovy, sa nachádza posilovňa s barovým kútom, masážna miestnosť, hygienické príslušenstvo, fínska sauna s možnosťou prechodu do vírivého bazénu v exteriéri. Súčasťou budovy je aj sklad v suteréne a exteriérové prvky ako: oplotenie nádvoria, vŕtaná studňa na pozemku, vonkajší vírivý bazén, prístrešky pre bicykle, terasa s kozubom, nádvorie, parkovisko pre 20 osobných áut.
Energetický certifikát - G.
Možnosti využitia:
Priestory na jednotlivých podlažiach sa využívajú prevažne na administratívne účely (servis a služby, sklady, administratíva a riadenie). Možnosť využitia aj ako zdravotnícke zariadenie.
V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, v blízkosti sú školské zariadenia, nemocnica s poliklinikou, dom kultúry, obchody, obchodné domy, hotely, banky a občianska vybavenosť (úrady) okresného mesta. Lokalita sa zaraďuje do obchodno - obytnej oblasti mesta.
Orientácia miestností je prevažne v smere na východ, juh, západ.
Kontakt na makléra:
Radovan Pavlík
e-mail: pavlik@radoreality.sk
telefón: 0904 854 810

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie