PREDANÉ - Na predaj 4- izbová ekologická montovaná novostavba domu RELAX

Typ: rodinný dom
Okres: Malacky
Obec: Malacky

RADO Reality v spolupráci so spoločnosťou Bývanie Slovensko ponúka na predaj 4- izbovú montovanú drevostavbu rodinného domu RELAX.
Rodinný dom s pultovou strechou ponúka originálne a moderné bývanie pre Vašu rodinu. Praktické rozmiestnenie izieb z dispozičného hľadiska prispieva k väčšiemu pohodliu. Atraktívny je výstup z obývacej izby priamo na terasu. Komfort a relax najvýraznejšie vystihujú podstatu bývania v tomto dome.
Najžiadanejšími stavbami v roku 2018 boli nízkoenergetické drevodomy. Jedinečná možnosť ako získať krásny, zdravý a finančne nenáročný domov. V montovanom dome od Bývanie Slovensko ušetríte na energii až 70% ročne!
Prečo bývať v drevodome?
Zdravie: Drevo má zdraviu prospešné vlastnosti: pohlcuje škodlivé látky, prijíma vlhkosť a uvoľňuje ju do suchého prostredia.
Ekológia: Je to domáci obnoviteľný zdroj, ktorý šetrí energiu v každej fáze; od výroby, cez prepravu materiálu až po šetrenie spotreby energie na vykurovanie a chladenie. Drevo má negatívnu bilanciu CO2: spotrebuje ho viac, ako ho vyprodukuje jeho výroba a zabudovanie.
Kvalita: Má výnimočné fyzikálne vlastnosti: pevnosť a pružnosť, tepelnú vodivosť, kontrolu vlhkosti.
Emócia: Tradičný materiál, teplý na povrchu, má veľmi príjemnú vôňu, textúru, sfarbenie, dobre vplýva na psychickú pohodu. Bývanie v drevodome je zdraviu prospešné.
Energetický certifikát - A1
V prípade akýchkoľvek dotazov ma neváhajte kontaktovať:
Peter Šelinga
RADO Reality Group
Tel.: +421 944 203 927
E-mail: selinga@radoreality.sk
Cena holodomu je 69 990€ bez DPH.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie