Byty - 2-izb. - Prenájom - Výborná lokalita, priateľné nájomné a internet v cene. 2-izbák v novostavbe na Fedinovej

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
550 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Realitný maklér:
Jozef Poláček

Popis:
Ulica Fedinova patri k najlepším adresám v Petržalke. Na bývanie v tejto časti Bratislavy si veľmi rýchlo zvyknete.
Ak hľadáte priestranný 2-izbový byt v novostavbe v Petržalke na prenájom, toto môže byť vaša prvá voľba. Prenajíma sa aj so zariadením. Byt je určený max. pre dve osoby. Majiteľ je veľmi príjemný a dobrý človek, hľadá do bytu osoby, ktoré sa oň budú starať ako o vlastný. V cene nájmu je aj internet. Ak ste fajčiar, môžete si dať cigarétu na balkóne. Majiteľ nechce v byte zvieratá. Nájom je aktuálny od 1. apríla. V súčastnosti tu býva ešte nájomníčka.
AKÝ BYT SI PRÁVE PRENAJÍMATE?
Na takmer 52 m2 nájdete priestrannú obývačku spojenú s kuchyňou. Z obývačky i zo spálne (ktorá je rovnako veľká) sa dostanete na balkón. Keďže byt sa nachádza na 13. poschodí, budete mať veľmi pekný výhľad na okolie.Je to útulný moderný byt so všetkými možnosťami, ktoré 2-izbový byt môže ponúknuť. Čiže modernosť, priestrannosť, aj súkromie. Kuchyňa, ktorá je spojená s obývačkou je navrhnutá prakticky, neprekáža, dizajnovo je vhodne vsadená do obývacej miestnosti.
Mnohí určite odcenia oddelenú toaletu od kúpelňe a samozrejme veľa úložného priestoru, ktorý svojou rozlohou byt ponúka.
Už spomínaný balkón, je veľký, benefit. Ráno pri východe slnka a večer pri jeho západe oceníte orientáciu bytu aj balkón samotný. Je z neho v skutku pekný výhľad na okolie.
Čo sa týka sociálneho zázemia, prakticky tu nie je čo riešiť. Máte školy, škôlky, športoviská, obchodné centrá, jazero Draždiak. Zastávku MHD. Všekto sa nachádza od domu 5 až 10 minút . Určite odceníte rýchlu dostupnosť do centra Bratislavy. 10 až 15 minút autobusom č. 93.
KOĽKO ZA NÁJOM?
Ak budete iba jedna osoba, tak nájom je 520 eur, ak budete dve osoby, nájom je vo výške 550 eur. Platí sa jeden vrátny depozit vo výške podľa toho či ste jedna, alebo dve osoby 520/550 eur. Poplatok pre RK je 350 eur.
OBHLIADKY
Byt vám ochotne ukážeme kedykoľvek 7 dní v týždni po vzájomnej dohode musíme brať ale do úvahy, že v byte ešte býva nájomník do 1. apríla.
Podlahová plocha m2:
53
Loggia:
Áno 1x
Výťah:
Áno 2x
Stav:
Novostavba
Poschodie --/--:
13/14
Konštrukcia bytu:
Tehla
Možnosť kúpy na úver:
Nie
Zálohový predpis / mesiac EUR:
550
Okná:
Plastové
Kuchynská linka:
Zánovná
Spotrebiče:
Chladnička, Mraznička, Elektrický sporák, Elektrická varná doska, Umývačka riadu, Mikrovlná rúra, Pračka
Kúpelňa:
Nová
WC:
Nové
Podlahy:
Plávajúca podlaha, Dlažba
Svetové strany:
J
Kúrenie:
Ústredné
Zateplený dom:
Áno
Forma vlastníctva:
Osobné
Pivnica:
Nie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie