Byty - 2-izb. - Predaj - 2-izbový byt s orientáciou na 3 svetové strany a neštandardne veľkou pivnicou v tehlovom bytovom dome

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
179 000 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava III
Obec:
Realitný maklér:
Mgr. Michaela Mosná

Popis:
Ponúkame na predaj priestranný 2-izbový byt v tehlovom bytovom dome na Tylovej ulici - Mierová kolónia, v mestskej časti Nové Mesto.
Byt sa nachádza na prízemí dvojpodlažného bytového domu. Výmera bytu je 87,97 m2 vrátane 27 m2 pivnice. Orientovaný je na 3 svetové strany, spálňa a obývačka na ZÁPAD (do parku), kuchyňa na SEVER a kúpeľňa na VÝCHOD. Výhodou je, že vo vchode je len 5 bytov, z toho 4 obývané mladými rodinami. Byt susedí s vedľajším len jednou stenou.
Dispozícia:
Do bytu sa vstupuje cez bezpečnostné dvere do chodby. Z nej je vstup do spálne vybavenej veľkou vstavanou skriňou a manželskou posteľou. Miesto tu má aj pracovný kút so stolom a stoličkou. Oproti spálni sa nachádza kúpeľňa s WC. Je v nej rohová vaňa a veľa úložného priestoru. Výhodou je okno v kúpeľni. Obývačka je prepojená s kuchyňou. Okrem rohovej sedačky je tu nábytok, TV a taktiež pracovný kút. Kuchyňa je veľkorysá, vybavená spotrebičmi - chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, digestor, mikrovlnná rúra a práčka. Jedálenské sedenie je umiestnené v priestore pri okne.
Pod bytom sa nachádza veľká pivnica s výmerou 27 m2 (možnosť prepojiť s bytom).
Bytový dom:
Dom je zateplený, má vymenené stúpačky, opravenú strechu, vymenené okná na spoločných priestoroch i vstupné dvere do vchodu.
V súčasnosti prebieha podzemná hydroizolácia, vďaka ktorej bude možné pivničné priestory využívať ako plnohodnotný priestor (nielen na skladové účely- napríklad ateliér, štúdio a iné). Tento priestor môže mať zaujímavé využitie.
Štandard:
V byte sú drevené okná, laminátové podlahy, v chodbe a v kúpeľni dlažba, v kuchyni kombinácia dlažba/laminát. V byte prebehla kompletná rekonštrukcia pred cca 10.rokmi. Vymenená je aj elektroinštalácia.
Lokalita:
Bytový dom je situovaný pri parku, v ktorom sa nachádza detské ihrisko, multifunkčné ihrisko a workoutová zóna. Taktiež je v pešej dostupnosti základnej školy (300m). Výhodou je aj komunitný spôsob života - v Mierovej kolónii sa nachádza množstvo mladých rodín s deťmi, organizujú sa spoločné aktivity, príprava klziska v parku v zime a iné.
Mierová Kolónia je pokojná a tichá časť s množstvom zelene a bezproblémovým parkovaním. V blízkosti sú potraviny, taktiež kompletná občianska vybavenosť. Blízkosť električky (7 min. peši smer Vajnorská) a autobus a trolejbus (5 min. peši smer Rožňavská) sú taktiež výhodou.
Byt sa predáva čiastočne zariadený v sume 179.000 eur. V byte zostáva nábytková zostava z chodby, komplet úložné priestory v kúpeľni, vstavaná skriňa v spálni, kuchynská linka so sklokeramickou varnou doskou, mikrovlnná rúra, vstavaná chladnička a trúba, vstavaná knižnica, nábytok v obývačke vrátane TV a rozťahovacieho gauču.
V cene je zahrnutá odmena pre RK, komplet sprostredkovateľské a poradenské služby, kataster.
KOMPLETNÉ INFORMÁCIE o tejto ponuke nájdete na:
Oslovila Vás táto nehnuteľnosť? Neváhajte ma kontaktovať:
Mgr.Michaela Mosná
0905 207 762
m.mosna@directreal.sk Podlahová plocha m2:
88
Loggia:
Nie
Výťah:
Nie
Stav:
Po kompletnej rekonštrukcii
Poschodie --/--:
0/2
Konštrukcia bytu:
Tehla
Možnosť kúpy na úver:
Áno
Zálohový predpis / mesiac EUR:
170
Okná:
Nové drevené
Kuchynská linka:
Zánovná
Spotrebiče:
Chladnička, Mraznička, Elektrická varná doska, Elektrická rúra, Mikrovlná rúra, Pračka
Kúpelňa:
Po rekonštrukcii
WC:
Po rekonštrukcii
Podlahy:
Plávajúca podlaha, Dlažba
Bezpečnostné dvere:
Áno
Svetové strany:
V, Z, S
Kúrenie:
Ústredné + merače tepla
Zateplený dom:
Áno
Forma vlastníctva:
Osobné
Pivnica:
Áno

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie