Pozemky - pre rodinné domy - Predaj - Stavebný pozemok s murovanou pivnicou, stavebným povolením a vinicou

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
38 500 €
Realitný maklér:
Róbert Póčik

Popis pozemku:
Stavebný pozemok 742 m2
Murovaná pivnica 26,1 m2
Vinica 1592 m2
Viničný domček 23,81 m2
Pozemok pod viničným domčekom 341 m2
Pozemok
Pozemok je mierne svahovitý, ako aj vidieť na fotkách.
Rozloha pozemku je 742 m2. Na pozemku sa nachádza murovaná pivnica, ktorá pozostáva z dvoch miestností spolu o rozlohe 26.1 m2. Pivnica je vo výbornom stave, ideálna na večerné posedenia s rodinou a priateľmi. Pozemok je udržiavaný, prístupová cesta je asfaltová v jednosmernej uličke, takže Vám nehrozí rušenie od okoloidúcich áut. Pozemok aj napriek tomu, že sa nacháza v centre obci utvára okolitou zeleňou príjemný pocit.
Viničný domček
K pozemku patrí aj vinica o rozlohe 1592 m2 a viničný domček 23,81 m2 s vlastnou parcelou o rozlohe 341 m2 , ktorý sa nachádza pri lese kúsok za obcou vo viničnej oblasti obce, kde je možné venovať sa turistike, tráviť príjemné víkendy v prírode. Viničný domček je potrebné zrekonštruovať.
Projekt so stavebným povolením
Na pozemku je vydané stavebné povolenie na stavbu rodinného domu, ktorý pozostáva z 3 izieb, 1 samostané WC pri vstupe, 1x kúpelňa so sprchovým kútom, vaňou a WC, obývacou izbou spojenou s kuchyňou , technickou miestnosťou a špajzou.
Tento rodinný dom je svojim rozložením ideály pre mladú rodinu a to z hľadiska oddelenej dennej časti od nočnej ( možné predelenie posuvnými dverami ) a úložného priestoru.
Zastavaná plocha nehnuteľnosti je 130 m2 a úžitková je 130,6 m2 a to z dôvodu využitia priestoru pod terasou ( ideálne na záhradné náradie ) a pochôdznou povalou.
Lokalita
Pozemok pre rodinný dom je v obci Ladice. Táto lokalita je výnimočná svojou polohou, jednak z hľadiska dopravy :
-je 10 min. od výjazdu na dialnicu,
-20 min od Nitry,
-12 min. od Zlatým Moraviec
-a pritom sa stále nachádzate blízko prírody.
Krajinné prostredie obce poskytuje výborné rekreačné možnosti hlavne pre milovníkov turistiky, kvôli horskému terénu, v blízkosti sa nachádza aj zrúcanina hradu Gýmeš. Sú tu vynikajúce možnosti pre hubárov a poľovníkov.
Prostredie je ideálne pre mladú rodinu na výchovu detí v kľudnom prostredí blízko prírody ale aj pre ľudí, ktorí si potrebujú v dnešnej uponáhľanej dobe oddýchnuť v pokoji domova a relaxovať v prírode.
Obec samotná má vlastnú poštu, potraviny, posilovňu, bar a kultúrny dom Výmera m2:
742
Cena za m2 EUR:
40
Siete:
Bez sieti
Príjazdová cesta:
Asfalt

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie