Domy - rodinný dom - Predaj - Moderný rodinný dom v lukratívnej časti mesta s výhľadom do parku

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
185 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Galanta
Obec: Galanta
Realitný maklér:
Lenka Rakovická Ščasná

Počet izieb:
4.izbový
Celková úžitková plocha m2:
108
Plocha obytnej časti m2:
108
Výmera pozemku m2:
237
Popis:
Exkluzívne len u nás ponúkam na predaj moderný rodinný dom ozn. A už vo výstavbe v Seredi v lukratívnej lokalite s výhľadom do Zámockého parku s dokončením interiéru do štandardu a exteriéru na kľúč. Hľadáte rodinný dom s menším pozemkom pri úplnom centre avšak s očarujúcim výhľadom na prírodu? Ponúkam vám tento jedinečný a koncepčne navrhnutý rodinný dom v krásnom prostredí, kde môžete tráviť svoje voľné chvíle v kruhu rodiny bez hektického ruchu mesta.
Pozostáva zo vstupnej chodby, toalety, technickej miestnosti, veľkej obývacej izby s kuchyňou s výhľadom na krásnu zeleň. Na poschodí sa nachádzajú tri izby, šatník a kúpeľňa. Izby majú veľké francúzske okná.
V dome bude podlahové elektrické kúrenie s regulátorom teploty v každej miestnosti pre čo najvyšší kompfort, elektrický ohrievač vody, vymurovaný z tehly, okná trojsklo z exteriéru antracit farby, s dokončenou fasádou, oplotením, vysadenou zelenou v záhrade, vybudovanými závlahami, položený trávnatý koberec, vydláždenou terasou a parkovacími státiami, káblovou prípravou na alarm a prípravou na klimatizáciu.
V interiéri budú dokončené laminátové podlahy, interiérové dvere, obklady, dlažba v kúpeľni, toalete a sanita s batériami /sprchový kút, toalety a umývadielko s batériou/ a masívne drevené schody na oceľovej konštrukcii. K domu prislúchajú dve parkovacie státia.
Na predaj sú dva domy A, B. Odporúčam pre top lokalitu pri centre mesta, avšak umiestnenie v tichej lokalite. Polohou je dom umiestnený s dobrou a rýchlou dostupnosťou do Bratislavy, Trnavy, Galanty, Šali a Hlohovca. Dokončenie výstavby je do max dvoch mesiacov. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. S vybavením úveru vám radi pomôžeme.
Zastavaná plocha m2:
62
Pozemok:
Rovinatý
Konštrukcia domu:
Tehla
Príjazdová cesta:
Asfalt
Podpivničený:
Nie
Skolaudovaný v roku:
2021
Inžinierske siete:
Elektrina, Kanalizácia, Verejný vodovod
Kúrenie:
Elektrické
Počet nadzemných podlaží:
2
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Áno
Terasa:
Áno
Elektrický prúd:
220/380 V
Možnosti využitia:
Trvalé bývanie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie