Nebytové priestory - priestor pre výrobu - Predaj - Na predaj výrobno-administratívny areál, sklad, výrobná hala, strategická poloha

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
Realitný maklér:
0907 444 235
Žaneta Pappová
pappova-ZVNC-dobrereality.sk

Popis:
NA PREDAJ objekt na podnikanie/výrobu - výrobno/prevádzkový areál, administratíva, sklad, výrobná hala, oplotený pozemok 6548 m2. Ide o výbornú - strategickú polohu v čiastočne priemyselno/poľnohospodárskej zone obce Kráľová n/V. Nachádza sa pri hlavnej štátnej ceste SA-GA s výborným napojením na diaľnicu do NR, TT, BA. železničná doprava je prístupná v susednom meste Šaľa.
1./ dvojpodlažná murovaná administratívno/prevádzková budova s kanceláriami, šatňou, sociálnymi priestormi, kuchynkou a skladom. Na budove je oblúková strecha z oceľovej konštrukcie, plechová strešná krytina:
- I. podlažie o výmere 378,95 m2 tvoria administratívne priestory, šatňa, sociálky, kuchynka, sklad, 2x vstup
- II. podlažie o výmere 378,95m2 - nie je dokončené samostatný bočný vstup
murovaná budova je z tvárnic 37cm, priečky tehla 15cm, plastové okná, dlažba, siete: elektrina, voda, plyn, ohrev vody a ústredné kúrenie- radiátory zabezpečuje plynový turbokotol, odpad je odvádzaný do veľkoobjemovej betonovej žumpy.
2./ Priemyselná budova A: výrobno/montážna hala, murovaný objekt s výmerou 524,53 m2, rozmery: 12,05 x 43,10 m, so žeriavom 3,2 t. Výška haly je 5,9 m, slúži ako výrobno-montážny objekt bez vykurovania. siete: elektrina. Oceľový skelet obmurovaný tvárnicami 30cm, oceľové okná, betonová podlaha, strešná pultová oceľ.konštrukcia s plech. strešnou krytinou. Hlavný vchod z čelnej strany + dva bočné vedľajšie vchody cez otváravé oceľové brány, začiatok užívania r. 2008.
3./SKLAD: montovaná oceľová budova s pultovou strechou. Celková výmera 166,52 m2 rozmery: 18,10 x 9,20 m, výška 4,3 m. Opláštená z trapézového plechu, osadená na oceľ. nosných stlpikoch. Montážna jama, 2x brána z toho 1x pre veľké nákladné autá. podlaha je z cementového poteru, siete: elektrina bez vykurovania, vybudovaná v r. 2009.
Objekty sa nachádzajú v uzavretom oplotenom areály. Plot je postavený na betonových základoch a podmurovke, 2x vstup cez posuvnú bránu zvlášť pre administratívno-prevádzkovú budovu s parkovacími miestami a druhý vstup pre areál hala + sklad.
Stavba je bez tiarch, voľná podľa dohody. Zariadenie:
Kancelárske vybavenie, 3,5 t žeriav
Pozemok:
Rovinatý
Celková úžitková plocha administratívy:
378,95
Celková úžitková plocha skladu:
162
Príjazdová cesta:
Asfalt
Inžinierske siete:
Elektrina, Plyn, Septik, Mestská voda
Kúrenie:
Plynové, Ústredné
Forma vlastníctva:
Osobné
Počítačová sieť:
Rozvody

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie