Domy - rodinný dom - Predaj - Luxusný rodinný dom typu bungalov

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
309 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Žilina
Obec: Žilina
Realitný maklér:
Ing.Katarína Ratulovská

Počet izieb:
6.izbový
Celková úžitková plocha m2:
370
Plocha obytnej časti m2:
320
Výmera pozemku m2:
972
Popis:
Ponúkame na predaj luxusne vybavený 6 izbový bungalov.Dom sa predáva aj so zariadením.Dom je postavený na pozemku o výmere 972m2 + k domu patrí podiel vo veľkosti 1/3 na prístupovej asfaltovej ceste,čo predstavuje 62m2.
Súčasťou domu je veľká dvojgaráž a luxusne vybavená sauna umiestnená vonku pri dome.Pri vstupe do domu je samostatná práčovňa, tiež sa dá vojsť do domu aj priamo z garáže. Dom je rozdelený na dennú a nočnú časť.
V dennej časti je veľká obývacia izba s východom na terasu a je prepojená s kuchyňou,kt. má špajzu. Dominantou dennej časti je rohový krb v obývačke,interiérový gril,kt. je zabudovaný priamo v jedálenskom stole.Nad celou dennou časťou je obrovská galéria s priznanými drevennými trámami,z ktorej je krásny výhľad na obývačku a záhradu a dodáva celému domu punc jedinenčnosti.V dome je alarm,vnútorná siréna,gsm modul,kamerový systém,dymové čidlá,čidlo na CO2,Wifi,tepelné čerpadlo Daikin vzduch voda,solárne panely,podlahové kúrenie v kombinácii s infrapanelmi, osvietená záhrada, rovnako aj príjazdová komunikácia. Záhrada má závlahový systém. Na strešných oknách je bezpečnostné sklo, rovnako aj na veľkých oknách zn.Conex.
Nočná časť v druhej časti domu má zabudovanú skriňu rolldoor na chodbe,3 veľké spálne ,všetky s východom do záhrady cez francúzske okná.Celý dom po obvode je vybavený pochôdzymi plochami.Najväčšia rodičovská spálňa má vlastný šatník a vlastnú kúpelňu s vaňou.Ostatné izby a hostia majú k dispozícii samostatnú kúpeľňu so sprchovým kútom.V celom dome sú znížené stropy,podsvietené bodovým osvetlením.Záhrada je z väčšej časti okrasná, vzadu sú nasadené aj ovocné stromčeky.Dá sa dotvoriť podľa predstáv nového majiteľa.Dom je momentálne v štádiu podania žiadosti o kolaudáciu.Viac info na tel.:0948666832
Zastavaná plocha m2:
241
Pozemok:
Rovinatý
Konštrukcia domu:
Montovaný dom
Príjazdová cesta:
Asfalt
Podpivničený:
Nie
Inžinierske siete:
Elektrina, Čistička odpadových vôd, Verejný vodovod, Internet
Kúrenie:
Na tuhé palivo, Podlahové, Solárne panely, Tepelné čerpadlo
Počet nadzemných podlaží:
1
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Dvojgaráž
Vybavenie domu:
Krb, Sauna, Terasa
Terasa:
Áno
Elektrický prúd:
220/380 V
Možnosti využitia:
Trvalé bývanie
Typ strechy:
Sedlová

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie