Pozemky - pre rodinné domy - Predaj - LUKRATÍVNY POZEMOK (18á) V PEKNEJ LOKALITE LIMBACHU

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
174 990 €
Typ: rodinný dom
Okres: Pezinok
Obec: Pezinok
Realitný maklér:
Mgr. Michal Gróf

Popis pozemku:
Directreal Plus v zastúpení majiteľa Vám ponúka pekný slnečný pozemok v Limbachu, okres Pezinok na úpätí Malých Karpát, na Športovej ulici.
Tento slnečný pozemok v blízkosti krásnej prírody má výmeru 1817 M2 široký je 29m a dlhý 60m. Na LV sú pozemky uvedené ako vinice. V samotnom blízkosti pozemku je elektrina (skriňa). Pozemky sa nachádzajú v urbanizovanej zóne obce Limbach časť U8. Prístup k pozemku je po asfaltovej a spevnenej ceste, pred pozemkom IS elektrina. Podľa ÚPI je pozemok vhodný na výstavbu rodinných domov od 2000m2, je dobré preto si buď dlhodobo prenajať časť vedľajšieho pozemku, alebo si nejakú časť prikúpiť aby bola splnená podmienka na výstavbu rodinného domu. Potom sa na pozemku bude dať postaviť plnohodnotný rodinný dom s dvomi podlažiami.
Okolie:
Obec Limbach je zaujímavá vinohradnícka obec so špecifickou architektúrou, ktorá má dobrú infraštruktúru, obchody, reštaurácie, materská škola , základná škola 1-4, zdravotná starostlivosť. Je tu výborná možnosť kompletného športového vyžitia. V bezprostrednej blízkosti / 3 km / je okresné mesto Pezinok s kompletnou občianskou vybavenosťou, s viacerými strednými školami, krytou plavárňou, golfovým ihriskom. V tesnej blízkosti / 10 km / je známe lyžiarske stredisko Pezinská Baba
Cena: 96€/m2 vrátane provízie a kompletného právneho servisu
PRI RÝCHLOM JEDNANÍ DOHODA O CENE MOŽNÁ
V prídade Vážneho záujmu o obhliadku, či záujmu o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na mobilnom čísle 0902 642 626 Mgr. Michal Gróf Výmera m2:
1817
Cena za m2 EUR:
96
Rozmery š x d:
29m x 60m
Siete:
Elektrina
Príjazdová cesta:
Spevnená cesta

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie