Byty - 3-izb. - Predaj - TOP: NADŠTANDARDNE ZARIADNENÝ 3i BYT, PANORAMATICKÝ VÝHĽAD NA BRATISLAVU, GARÁŽOVÉ STÁTIE

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
275 000 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Realitný maklér:
Mgr. Michal Gróf

Popis:
Ponúkame na predaj krásny, priestranný, nadštandardne vybavený 3 izbový byt o rozlohe 103 m2. Byt sa nachádza na 12. poschodí v 15. poschodovom bytovom komplexe, čo ponúka neopakovateľný panoramatický výhľad na Bratislavu a Rakúsko.
Tento byt ponúka ozajstný komfort a priestor pre budúceho majiteľa, byt je plne klimatizovaný, svetlý, priestranný a nadštandardne vybavený. Všetok nábytok a spotrebiče sú nové a kvalitné.
Dispozícia:
Vstupná hala s veľkým šatníkom, ktorý ponúka priestor aj na odkladanie sezóznych vecí a podobne. Z haly je prístup aj na priestranné samostatné wc s umývadlom. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, wc a rebrinový radiator. Kuchyňa je robená na mieru, všetky spotrebiče sú zabudované kvalitnej značky BOSCH (umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovnná rúra, elektrická rúra, elektrická varná doska). Kvalitná kuchynská doska s veľkým granitovým drezom značky FRANKE so zabudovanými elektrickými zástrčkami. Kuchyňa ponúka komfortné zázemie aj pre náročných klientov. Jedálenská časť prepája kuchyňu s obývačkou. Jedálenský stôl je dostatočne veľký aby sa zaň pohodlne usadilo šesť až osem ľudí. Obývacia miestnosť je svetlá a priestranná s veľkou pohodlnou a kvalitnou koženou rohovou sedačkou. Obývačka je z jednej strany presklenná, čo ponúka majiteľovi pekný výhľad na Rakúsko. Za obývacou izbou je izba, ktorá môže slúžiť ako detská izba/pracovňa/hosťovská, s panoramatickým výhľadom na Bratislavu. Veľkou prednosťou tohto bytu je veliká spáľňa s rozlohou 26m2, s kvalitnou veľkou polohovateľnou posteľou a vstavanou rolldor skriňou.
K bytu patrí aj samostatné parkovacie miesto v podzemnej garáži bytového domu.
Lokalita:
Samotný komplex ViennaGate ponúka široké možnosti nákupov, stravovania, športu, relaxu s služieb ako napríklad: Tesco, lekáreň, DM drogéria, trafika, reštaurácie, skvelá pekáreň, Kaviareň, manikúra, pedikúra, kadernícky salón, praktický lekár, zubár, Notár, Bratislavská boxerňa, Yoga centrum, Fyzioterapeutická klinika, tanečná škola a ďalšie. V blizkosti je kúpalisko matadorka, základná škola, škôlka. Hneď v blízkosti budovy je zástavka MHD. Železničná stanica Petržalka v dostupnosti.
Výborná dostupnosť na diaľnicu, obchvat, smer Centrum, Rakúsko, Maďarsko a Česko.
Byt je vhodný aj na investičné účely, vzhľadom na dobrú lokalitu a blízkosť železničnej stanice vhodný aj na prenajímanie.
Cena za ponúkanú nehnuteľnosť je 275.000 eur aj s parkovacím státim v bytovej garáži. Cena je konečná vrátane realitného, právneho a poradenského servisu.
Byt je možné bez problémov financovať aj cez hypotekárny úver. V prípade záujmu Vám vieme sprostredkovať bezplatné hypotekárne poradenstvo.
V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať:
Mgr. Lenka Grófová
0902 411 994
l.grofova@directreal.sk
Teším sa na Vás Podlahová plocha m2:
103
Loggia:
Nie
Výťah:
Áno 3x
Stav:
Novostavba
Poschodie --/--:
12/15
Konštrukcia bytu:
Zmiešaná
Možnosť kúpy na úver:
Áno
Zálohový predpis / mesiac EUR:
byt 154E, parkovanie 24E
Okná:
Hliníkové
Kuchynská linka:
Nová
Kúpelňa:
Nová
WC:
Nové
Podlahy:
Plávajúca podlaha, Dlažba
Svetové strany:
V, J, JZ
Zateplený dom:
Áno
Forma vlastníctva:
Osobné

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie