Byty - 3-izb. - Predaj - EXKLUZÍVNA PONUKA!!! LEN U NÁS !!! 3 izbový čiastočne prerobený byt zo špajzou na Mynskej ulici v Dunajskej Strede

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
63 000 €
Realitný maklér:
Katarína Desatová

Popis:
EXKLUZÍVNA PONUKA !!! LEN U NÁS!!!
Katarína Desatová Directreal Comfort ponúka na predaj 3 izbový byt na Mlynskej ulici v Dunajskej Strede. Byt sa nachádza na 7. poschodí v 8 poschodovom zateplenom bytovom dome s novým výťahom. Úžitková plocha 66 m2. Byt prešiel len čiastočnou rekonštrukciou, stúpačky boli vymenené, okná na plastové s vnútornými žalúziami a sieťkami ,steny sú obnovené. Výhodou je že nový majiteľ môže obnoviť byt podľa svojich predstáv. Ku bytu patrí balkón aj murovaná pivnica. Na byte nie je žiadna ťarcha. Je ihneď voľný.
Dispozičné riešenie bytu:
-predsieň
-špajza
-kuchyňa
-obývacia izba
-spálňa
-detská izba
-kúpeľňa
-samostatná toaleta
-balkón
Byt sa nachádza blízko od centra. Blízkosti sú potraviny, mäsiarstvo, slovenská škola, slovenská škôlka, trafika, autobusová zástavka, kvetinárstvo, TESCO, čerpacia pumpa.
CENA bytu: 63.000,-EUR.
Ak Vás ponuka oslovila volajte na číslo: 0907 200 189 alebo napíšte mail na : k.desatova@directreal.sk. Volať môžete denne od 09.00 do 21.00 aj cez víkendy a sviatky.
Vzhľadom na aktuálnu situáciu (COVID-19) a na základe Opatrenia ÚVZ SR obhliadky zrealizujeme samozrejme za dodržania prísnych hygienických podmienok (rúška, rukavice, vzdialenosť). Dbáme na Vaše aj naše zdravie, a preto poprosíme každých klientov a záujemcov, aby dodržali hygienické podmienky.
Realitná kancelária - Directreal Comfort Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.
Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.
Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:
- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
- poplatky za overenie podpisov u notára,
- doručenie podkladov na kataster,
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.
!!! NOVINKA!!! Našim klientom ponúkame doplnkové služby za prijateľné ceny a to: sťahovanie, menšie rekonštrukčné práce, údržbu nehnuteľnosti vrátane maľovania stien, upratovanie, opravu, montáž a demontáž zariadení.
Podlahová plocha m2:
66
Loggia:
Balkón
Výťah:
Áno 1x
Stav:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Poschodie --/--:
7/8
Konštrukcia bytu:
Panel
Možnosť kúpy na úver:
Áno
Zálohový predpis / mesiac EUR:
150
Okná:
Plastové
Kuchynská linka:
Pôvodná
Spotrebiče:
Plynový sporák, Elektrická rúra
Kúpelňa:
Pôvodná
WC:
Pôvodné
Podlahy:
Linoleum
Svetové strany:
V
Kúrenie:
Ústredné + merače tepla
Zateplený dom:
Áno
Forma vlastníctva:
Osobné
Prechodné izby:
Nie
Pivnica:
Áno

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie