PREDANÉ - Predaj bytu (4 izbový) 106 m2, Prešov

Typ: štvorizbový byt
Okres: Prešov
Obec: Prešov
Plocha: 106 m²

Realitná kancelária RE/MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj jedinečný rezidenčný projekt v exkluzívnej a zároveň pokojnej lokalite obce Ľubotice. Projekt Viladomy Ľubotice predstavuje to najlepšie nové bývanie pre Vašu rodinu.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
Lokalita: ulica Šípková, Ľubotice
Bytový dom: Viladom A
Dispozícia: 4 izbový byt č. 1
Úžitková plocha: byt 105,56 m2, súkromná záhrada 243 m2
Celková plocha bytu vrátane príslušenstva bez plochy pivnice a záhrady: 105,56 m2
Orientácia: J-Z
Poschodie: 1. PP
Energetická náročnosť budovy: B

BLIŽŠIE INFORMÁCIE O PROJEKTE VILADOMY ĽUBOTICE NÁJDETE NA:
WEB STRÁNKE PROJEKTU: ViladomyLubotice.sk
FACEBOOK: facebook.com/viladomylubotice.sk
INSTAGRAM: instagram.com/viladomylubotice/

O PROJEKTE:
Zámerom projektu bolo vytvoriť moderné bývanie v lukratívnej a pokojnej časti obce Ľubotice, no zároveň v bezprostrednej blízkosti mesta Prešov. Viladomy Ľubotice sú tou správnou adresou pre Vaše nové pokojné bývanie.
Architektúra bytov zohľadňuje všetky Vaše budúce potreby. Naše rokmi získané skúsenosti sme sa snažili využiť naplno.

Projekt Viladomy Ľubotice pozostáva z 2 bytových domov s označením "A" a "B". V bytovom dome "A" je vybudovaných 17 bytov, bytový dom "B" obsahuje 12 bytov. V ponuke sa nachádzajú 1 izbové, 2 izbové, 3 izbové a 4 izbové byty. Pomyselnou čerešničkou na torte je 5 izbový byt s dvomi terasami a dvoma balkónmi, ktorého celková plocha presahuje 227 m2.

Oba bytové domy sú už skolaudované, majú pridelené súpisné a orientačné číslo a sú zapísané na listoch vlastníctva.

Prízemné byty disponujú vlastnou záhradou s kompletnou záhradnou výsadbou, zavlažovacím systémom a elektrickou robotickou kosačkou, byty na poschodí disponujú vlastným balkónom a byty na najvyšších poschodiach vlastnými terasami, prípadne kombináciou terás a balkónov. Ku každému bytu je k dispozícii pivničný priestor a parkovacie miesto, ktoré si majú možnosť budúci vlastníci bytov zakúpiť.

VYBERTE SI MIESTO NA BÝVANIE, Z KTORÉHO SA VŠADE KAM POTREBUJETE, DOSTANE DO PÁR MINÚT.
Pri polohe Viladomov oceníte hlavne ich dostupnosť. Či už potrebujete zájsť na nákup, k lekárovi, zaviesť deti do škôlky alebo školy, všetko je po ruke.
Nehovoriac o túžbe ísť nakupovať do obchodného centra, zájsť do kina, alebo na prechádzku s rodinou.

Rodiny s deťmi ocenia blízkosť detských ihrísk, obchodov, zdravotného zariadenia, kostola či potravín. Ľudia s aktívnym životným štýlom využijú blízky cyklochodník, alebo možnosť športovať na neďalekom ihrisku.

VYSOKÝ ŠTANDARD BYTOV
Využitie priestoru, kvalitné použité materiály, obklady, dlažby a kompaktné rozmery bytov spolu s priestrannými terasami, balkónmi či záhradami Vám určite pomôžu vytvoriť pohodlie domova.

V PROJEKTE VILADOMY ĽUBOTICE NEKÚPITE HOLOBYT. PREČO?
Pretože veríme, že si zaslúžite dostať viac. A pretože kvalitné vybavenie robí z Vášho bytu lepšie miesto pre život. Už v cene bytu preto dostanete špičkové vybavenie od renomovaných dodávateľov. Vďaka nemu ušetríte náklady na rekonštrukciu či nákup materiálov a získate všetky výhody kvalitného nového zariadenia.

FINANCOVANIE
Vaše nové bývanie rýchlo a jednoducho. Ak máte záujem o kúpu bytu v projekte Viladomy Ľubotice, s našou pomocou je Váš sen na dosah. Využite možnosť bezplatného poradenstva a služieb hypotekárneho špecialistu, ktorý Vám na jednom stretnutí poskytne informácie o ponukách rôznych bánk, aktuálnych akciách, úrokových sadzbách, či poplatkoch.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie