PREDANÉ - Kancelárska budova so skladovými priestormi v Dúbravke za výhodnú cenu

Typ: priestor skladový
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na prenájom samostatne stojacu 4-podlažnú budovu na ulici Na vrátkach v Dúbravke.  Budova je po rekonštrukcii, priestory sú klimatizované. 3 podlažia tvoria kancelárske priestory o celkovej výmere 570 m2, suterén je riešený ako skladový priestor o výmere 183 m2.  Zároveň je súčasťou oploteného areálu aj ďalší samostatne stojaci sklad, ktorý je vykurovaný podlahovým kúrením. Kancelárie sú priestranné, podľa požiadaviek je možnosť ich predeliť priečkami. Parkovanie je možné priamo v areáli pri budove pre 10 áut. Prístup ku skladom je možný aj pre kamióny. Schody pri vstupe do budovy ako aj príjazdová rampa ku skladom sú vyhrievané, takže v zime nevyžadujú údržbu. Objekt je chránený zabezpečovacím zariadením.
Z budovy je veľmi dobrá dostupnosť na diaľnicu aj na MHD, v blízkosti je kompletná občianska vybavenosť ako aj možnosti stravovania.
Nájomné je 4.600 €/mesiac (budova – kancelárie + sklad v suteréne), + 900 €/mesiac (samostatne stojaci sklad) + energie a služby podľa spotreby, cca vo výške 1.000 €/mesiac.
Ceny sú bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie