PREDANÉ - Slnečný a útulný 2-izbový byt v novostavbe na Prievozskej ulici

Typ: dvojizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na dlhodobý prenájom slnečný a útulný 2-izbový byt s balkónom a klimatizáciou v novostavbe v lokalite Ružinov-Nivy, na ul. Prievozská v blízkosti Plynárenskej.
Byt s rozlohou 40m2 sa nachádza na 2. poschodí v modernej novostavbe. Balkón má 7m2. K bytu patrí pivnica o výmere 1,6 m2 a parkovacie miesto s rozlohou 13 m2.
Dispozícia: Samostatná spálňa, obývačka s kuchynským kútom. Vstup na balkón je z oboch izieb. Chodba, kúpeľa spojená s wc.
Byt sa prenajíma kompletne zariadený nábytkom a spotrebičmi: vstavaná skriňa na chodbe, bezpečnostné dvere, v spálni dvojposteľ a vstavaná skriňa. V obývačke rozkladací gauč s nábytkom, kuchynská linka, elektrická varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, zabudovaná chladnička s mrazničkou. Kúpeľňa so sprchovým kútom, toaletou, umývadlom a práčkou. Okná majú posuvné sieťky proti hmyzu. Byt má klimatizáciu, wifi, Tv pripojenie je optika od Upc 75mb.
V okolí kompletná občianska vybavenosť, všetky výhody širšieho centra, dobrá dostupnosť.
Byt je vhodný pre pár, nefajčiari, bez zvierat.
Nájomné je 690€ aj s energiami, internetom a Tv.
K dispozícii od 1. Mája.2020
Pri podpise zmluvy nájomník platí 1x mesačné nájomné, 1x vratný depozit vo výške nájmu a 1x spostredkovateľský poplatok RK.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie