Administratívne priestory vysokého štandardu v Polus/Vivo Tower na Vajnorskej ulici, 940m2

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
12 €/m2/mesiac
Typ: administratívna budova
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Bc. Silvia Kodaiová
kodaiova-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame na prenájom administratívne priestory vysokého štandardu A na známej adrese v Polus Tower na Vajnorskej ul. v Bratislave 3, na dopravnej tepne Vajnorská, Bajkalská a Tomášikova. Strategická lokalita robí Polus Towers ľahko dostupným pre všetky formy dopravy. Vzdialenosť od obchodného centra VIVO na obchvat po Bajkalskej je len 7 min. autom, rovnako aj do centra. Lokalita budov zaručuje vynikajúcu dopravnú dostupnosť, či už autom alebo MHD (9 spojov, vrátane električiek 2 a 4). Zamestnanci dochádzajúci z okolia Bratislavy uvítajú polohu vlakovej stanice Bratislava-Nové mesto – vlaky RegioJet. Dajú sa využiť aj alternatívne spôsoby prepravy ako bicykel, či kolobežka (k dispozícii CYKLOSTOJANY a SPRCHY).
Z budovy je výhľad na jazero, okolité lesy a centrum mesta. Biznis centrum ponúka pestrú paletu služieb v nákupnej zóne Vivo, športové aktivity na dosah a nádhernú scenériu vďaka jazeru Kuchajda.
Možnosť členenia priestoru na menšie i väčšie celky, na poschodí od 150 m² po 1020 m². ROZLOHA, ČLENENIE a ŠTANDARD podľa požiadaviek. Dispozične sa dajú deliť kancelárske celky na open space alebo samostatné na delené kancelárie, zasadačky atď, s vlastnými sociálnymi zariadeniami.
Miestnosti sú klimatizované, zdvojené podlahy, optický internet, alarm. Budova je vybavená bezpečnostným kartovým systémom a monitorovaná kamerovým systémom. Vstup do budovy je 24 h denne cez recepciu. Parkovanie je možné v podzemnej garáži, aj na streche nižšieho objektu. Veľkou výhodou je priame prepojenie s OC Vivo podzemnou garážou, takže klienti majú parkovanie na 3 hod. zdarma.
VÝHODY: reprezentatívna recepcia, chladiace trámy, zdarma využívanie reprezentatívnych meeting pointov/lobby miestností v blízkosti recepcie, k dispozícii 3 ZASADAČKY (4 / 8 / 16 ľudí) ZADARMO, parkovanie návštev ZADARMO.
Cena nájmu je cca 12 €/m²/mesiac + servisné poplatky 4,50 €/m²/mesiac +  vlastná spotreba energií (voda, elektrina) + DPH. Možnosť prenájmu parkovacieho miesta. Priestory sú moderné a radi ich predstavíme osobne po dohode obhliadky. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie