Domy - rodinný dom - Predaj - Väčší rodinný dom v obci Štrba pod Vysokými Tatrami

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
285 600 €
Typ: rodinný dom
Okres: Poprad
Obec: Poprad
Realitný maklér:
Ing. Miroslav Kravec

Počet izieb:
6.izbový
Celková úžitková plocha m2:
420
Plocha obytnej časti m2:
210
Výmera pozemku m2:
884
Popis:
Exkluzívne v Directreal Vysoké Tatry ponúkame na predaj zrekonštruovaný luxusný apartmánový dom alebo viacgeneračný rodinný dom s pozemkom o rozlohe 884 m2 v podtatranskej obci Štrba.
Dom pozostáva z prízemia na úrovni terénu, dvoch nadzemných podlaží a podkrovia. Prízemie môže byť využité ako pivničné a skladové priestory, ale rovnako môže byť využité na podnikateľské priestory, napr. kancelárie, kaderníctvo a pod. Má osobitný vchod, chodbu, 3 väčšie miestnosti, jednú miestnosť (WC,kúpeľňa), technickú miestnosť, celková podlahová plocha je 105 m2. Na 1. a 2. nadzemnom podlaží sa nachádzajú dve nezávislé bytové jednotky/apartmány s osobitnými vstupmi, každá s podlahovou plochou 105 m2. Byt na prvom poschodí sa predáva bez zariadenia. Byt na druhom poschodí sa predáva kompletne zariadený a pripravený na okamžité užívanie (zariadenie bytu na druhom poschodí je v cene nehnuteľnosti). Podkrovie má tiež osobitný vstup a je v ňom možné vytvoriť ďalšiu bytovú jednotku/apartmán s vlastným krbom.
Každý byt/apartmán na 1. a 2. poschodí má vstupnú halu s krbom, kúpeľňu, WC, 3 izby (aj s výhľadom na Tatry), tech. miestnosť, kuchyňu a loggiu orientovanú na južnú stranu. Byt/Apartmán na 1. poschodí má krb v jednej z izieb, na druhom poschodí je krb vo vstupnej hale.
Dom je napojený na všetky inžinierske siete a prešiel kompletnou rekonštrukciou - nová strešná krytina, zateplenie, nové omietky, kúrenie plynovým kotlom, krby s prieduchmi, solárny systém na ohrev vody, omietky, elektroinštalácia, plastové rozvody vody, obecný optický internet je dotiahnutý k domu, nové interiéry, sadrokartónové stropy, ... Na pozemku sa nachádza vlastná studňa.
Dom je možné využívať ako viacgeneračný dom pre veľkú rodinu, ako dom s niekoľkými oddelenými bytmi, alebo ako apartmány na prenájom, či iné možnosti podnikania.
K domu patrí pekná záhrada a nádvorie vydláždené zámkovou dlažbou, kde môže parkovať päť áut (tri autá bez obmedzenia).
Obec Štrba má kompletnú občiansku vybavenosť. Nachádza sa v blízkosti Vysokých Tatier, okolie ponúka množstvo aktivít – lyžiarske strediská, turistika, cyklotrasy, aquaparky... Vzdialenosť od Popradu je asi 12 km. Z obce sa ľahko dostanete na Štrbské pleso, ktoré je centrom Vysokých Tatier, Lyžiarske stredisko s najlepšími lyžiarskymi podmienkami na Slovensku je vzdialené iba 12 km.
Do Popradu za nákupmi alebo kultúrou je to iba 19 km ( 20 min.) po novej dialnici a taktiež sa po nej dá rýchlo dostať do lyžiarskych stredísk v Jasnej a na Liptove.
Dom môžu obývať ihneď nezávisle dve rodiny.
Rodinný dom je situovaný v tichej ulici obce Štrba.
Zastavaná plocha m2:
136
Pozemok:
Rovinatý
Rozmery pozemku m:
18 x 50
Konštrukcia domu:
Tehla
Príjazdová cesta:
Asfalt
Podpivničený:
Áno
Skolaudovaný v roku:
xxxx
Rok poslednej rekonštrukcie:
2010
Inžinierske siete:
Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Studňa, Káblová televízia, Internet
Kúrenie:
Plynové, Na tuhé palivo
Počet nadzemných podlaží:
3
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Nie
Alarm:
Áno
Počet bytov v dome:
2, možnosť 3 až 4
Vybavenie domu:
Krb
Rekonštrukcie:
Po kompletnej rekonštrukcii, Kúpelňa, WC, Fasáda, Strecha, Podlahy, Omietky, Rozvody, Kúrenie
Terasa:
Nie
Elektrický prúd:
220/380 V
Spoločenské možnosti:
Kúpalisko, Turistika, Zimné športy, Golf, Divadlo, Kino, Cyklistické trasy
Možnosti využitia:
Trvalé bývanie, Rekreácia
Typ strechy:
Sedlová

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie