PREDANÉ - Penzión a reštaurácia na predaj, Zlatná na Ostrove

Typ: hotel/penzión
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 72 m²

Ponúkame na predaj dvojpodlažný penzión s reštauráciou v Zlatnej na Ostrove. Je situovaný v príjemnom a atraktívnom prostredí pri jazierku s rozlohou 2,8 ha, ktoré je súčasťou areálu a na ktorom sa organizujú vlastné rybárske preteky pre pozvaných hostí.

Celková plocha pozemku je 72216 m2. Zastavaná plocha je 1600 m2 a úžitková plocha je 1200 m2.
Ubytovanie je zabezpečené v 25 izbách, ktoré sú rozdelene na
- 2 VIP izby, - 1 apartmán, - 17 dvojlôžkových izieb, pri 6 z nich možnosť prístelky, - 4 dvojlôžkové izby s oddelenými lôžkami, - 1 izba pre zdravotne handicapovaných. Pre najmenších je k dispozícii detská postieľka. Klimatizované izby sú vybavené chladničkou, LCD televízorom, DVD prehrávačom, telefónom a prístupom na internet.
Reštauračná časť má kapacitu 50 miest na sedenie. Rozšíriť sa dá o 30 miest, ktoré sa nachádzajú v salóniku. Ďalších 80 miest je na krytej terase na brehu jazera.
Súčasťou objektu je Wellness, ktorý ponúka perličkový kúpeľ a fínsku saunu. Pri budove je vonkajší bazén s veľkosťou 69 m2 a kaviareň.

Pre priaznivcov aktívneho oddychu je k dispozícii tenisový dvorec, minifutbalové ihrisko a detské ihrisko pre najmenších.
Penzión sa využíva na rodinné oslavy, obchodné rokovania, prednášky alebo vzdelávacie kurzy konané v salóniku a novej až 100 miestnej konferenčnej miestnosti. Obidve sú klimatizované a vybavené najmodernejším technickým vybavením.
Parkovisko je strážené. Celý areál je oplotený.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915 781 049, prosím kontaktovať iba v prípade vážneho záujmu a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie