PREDANÉ - Chata na samote pri potoku na predaj, Húty, Biele skaly

Typ: chalupa
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 120 m²

Chata s veľkosťou rodinného domu stojí osamotená v tichej doline Malej Fatry. Je to miesto, kde sa môžete dokonale schovať pred svetom. Najbližšia obec je 10 km ďaleko.
Chata má svoju studňu, napájanú horským prameňom, pod cestou preteká pstruhový potok, čo signalizuje čisté prostredie. Chata stojí na vyvýšenom mieste s výhľadom na okolie, vo vnútri sú dve veľké miestnosti obložené drevom s podlahami z masívneho dubu, kuchyňa, kúpeľňa a komora s pivnicou. Na spodnom poschodí je miestnosť s otvoreným krbom. V chate je elektroinštalácia, pripravená na pripojenie elektrocentrály, či hydrocentrály. Kúrenie je riešené pieckami na drevo. Celá stavba je zateplená fasádnym systémom.
K chate sa dostanete autom s vyšším podvozkom, ideálne 4x4. Z tohto miesta môžete podnikať túry, či už na chatu pod Suchým, alebo Kľačiansku Maguru a Chleb. Po dohode s majiteľom je možnosť poplatkového poľovania, prípadne dohody s PZ. Toto miesto má neopakovateľnú atmosféru a bude čoraz ťažšie niečo v tak čistej prírode nájsť.
Celé okolie je nádherná hubárska oblasť.
Vhodná investícia do budúcna na ktorej neprerobíte.
Ideálne útočisko pre rodinu v krízových situáciách ako je v súčasnej dobe.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie