Rezervované - Byty - 3-izb. - Predaj - REZERVOVANÉ 3-izbový byt v peknom a útulnom prevedení s výhľadom na Veľký Draždiak

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
165 000 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Realitný maklér:
Erik Bakoš

Popis:
POSLEDNE 2 VOLNE TERMINY NA ZAJTRA 22.1., OBZRIET BYT.
Ponúkame vám exkluzívne na predaj pekný, útulný 3-izbový byt na Znievskej ulici v Petržalke. Tento byt je na 10/12. poschodí. Byt ponúka množstvo benefitov a výhod, jednou z najväčších výhod je jeho samotná poloha. Nachádza sa len kúsok od obľúbeného jazera Veľký Draždiak. Ten kto má rád prírodu určite ocení rýchly prístup k vyhľadávaným miestam oddychu a relaxu ako napr. Starohájsky les, nábrežie Dunaja a mnoho iných miest v okolí.
AKÝ BYT KUPUJETE?
- Pri vstupe do bytu na Vás čaká predsieň a oddelená toaleta s kúpeľňou, výhoda tejto kúpeľne je samostatná vaňa a sprchový kút. Srdcom bytu je hala z ktorej budete môcť ísť do jednej zo svojich 3 izieb alebo do krásnej veľkej kuchyne kde sa nachádza aj zasklená loggia s výhľadom na východy slnka. V hale sa taktiež nachádza veľký rolldoor šatník, kde si budete môcť odložiť svoje veci.
- Každá izba je nie čim výnimočná, máme tu jednu veľkú obývaciu miestnosť, kde budete môcť tráviť večere s Vašimi blízkymi. Potom tu máme jednu väčšiu izbu, ktorá môže slúžiť ako spálňa orientovaná na Západ, a jednu menšiu, útulnú izbu s veľkou skriňou. Celkovú úžitkovú plochu má tento byt 66,88 m2 + 3,20 m2 loggia + 1,30 m2 pivničná kobka.
Výhodou a benefitom bytov s týmto pôdorysom je, že z centrálnej haly si viete vytvoriť obývaciu izbu alebo pracovňu a získať tak o jednu izbu navyše.
BYTOVÝ DOM A OKOLIE?
- Bytový dom bol v roku 2010 kompletne zrekonštruovaný a v roku 2019 bola v celom dome uskutočnená výmena stupačiek: kanalizácia, voda a plyn. Celá bytovka vyžaruje dobrý pocit a čo je dôležite, aj pocit čistoty a bezkonfliktných obyvateľov. V okolí sa nachádza to najdôležitejšie čo ľudia vyžadujú, a to je občianska vybavenosť, tým je táto časť Petržalky dobre vybavená, v okolí máte od obchodov po športoviská, všetko. K bytu prislúcha aj pivničná kobka.
NÁZOR MAKLÉRA?
Ak hľadáte praktické a útulne bývanie s dobrou dostupnosťou, ste na správnom mieste. Príjemné prostredie zelene s výhľadom z bytu do parku, je ako stvorené pre rodiny. Do tohto bytu už netreba investovať stačí si priniesť kefky a začať bývať.
(Dôležité info, Tento byt bude kúpou voľný 19.mája 2021, dovtedy bude možné byt obhliadnuť a rezervovať si ho dopredu.)
- Vzhľadom k pandemickej situáci vás chceme poprosiť o pochopenie a spoluprácu. Pri plánovaní obhliadok si vyhradzujeme termíny, kedy vám byt budeme prezentovať. Chceme tak chrániť zdravie našich klientov. Pre detailnejšiu predstavu, ako byt vyzerá si môžete pozrieť aj virtuálnu prehliadku, ktorá je súčasťou našej ponuky.
Páči sa vám táto ponuka?
Volám sa Erik Bakoš a rád vám odpoviem na vaše otázky. Zavolajte mi na číslo 0905 318 672 alebo napíšte na môj e-mail e.bakos@directreal.sk. S úctou Bakoš.
Podlahová plocha m2:
70
Loggia:
Áno 1x
Výťah:
Áno 1x
Stav:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Poschodie --/--:
10/12
Konštrukcia bytu:
Panel
Možnosť kúpy na úver:
Áno
Zálohový predpis / mesiac EUR:
170
Okná:
Plastové
Kuchynská linka:
Pôvodná repasovaná
Spotrebiče:
Chladnička, Mraznička, Plynový sporák, Elektrická rúra, Umývačka riadu, Mikrovlná rúra, Pračka
Kúpelňa:
Pôvodná
WC:
Pôvodné
Podlahy:
Plávajúca podlaha, Dlažba
Bezpečnostné dvere:
Áno
Svetové strany:
V, Z
Kúrenie:
Ústredné
Zateplený dom:
Áno
Forma vlastníctva:
Osobné
Prechodné izby:
Nie
Pivnica:
Áno

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie