Pozemky - rekreácia - Predaj - Pozemok v lesnom zátiší s veľkým potenciálom v rekreačnej oblasti Tomky

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
10 500 €
Typ: stavebný pozemok
Okres: Senica
Obec: Senica
Realitný maklér:
Ing. Katarína Kavecká Štetinová

Popis pozemku:
Directreal Doma ponúka na predaj pozemok vo vyhľadávanej rekereačnej oblasti Tomky, ktorá patrí pod obec Borský Svätý Jur.
Pozemok o výmere 80 m² je obklopený čarovným lesným zátiším neďaleko rekreačných chát. V blízkosti pozemku sa nachádza artézka studňa a oproti je situovaný stĺp elektrického vedenia odkiaľ je možné si elektrickú sieť dotiahnuť až k samotnému pozemku.
Toto miesto je ideálne pre stavbu rekreačnej chaty a novému majiteľovi tak dáva možnosť postaviť si ju podľa vlastných predstáv. Voda je zabezpečená v tejto oblasti formou vlastnej studne. Pozemok je v osobnom vlastníctve a je geometricky zameraný. Okolie pozemku je v užívaní od obce Borský Svätý Jur za poplatok 3€/m2/rok s možnosťou si postaviť altánok alebo prístrešok na auto.
Okolie tvorí krásna scenéria najmä borovicových lesov s množstvom vyznačených cyklotrás, turistických chodníkov, jazier a jazierok.
Tomky sa nachádzajú medzi obcami Borský Svätý Jur a Studienka Približne 60 km od Bratislavy, alebo Trnavy, 25km od hraničného priechodu Kúty - Břeclav a 15 km od hraničného priechodu Moravský Svätý Ján - Hohenau. Výmera m2:
80
Cena za m2 EUR:
131,25
Rozmery š x d:
10x8
Siete:
Bez sieti
Príjazdová cesta:
Spevnená cesta

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie